Connect with us

Serije

IGRA SLUČAJA – Kad policajac i prevarantkinja počnu da love kriminalce!

U četvrtak, 17. oktobra od 22.00

Published

on

IGRA SLUČAJA – Mogu li profesionalna prevarantkinja i školski primer poštenog policajca postati partneri i zajedno raditi na rešavanju zločina, pokušavajući da se izvuku iz problema koje im je pripremio život? Producent i scenarista Majkl Konives (“Red i zakon: Organizovani kriminal”) odlučio je da u novoj seriji “Igra slučaja”, koju potpisuje kao autor, a koju ćemo na kanalu STAR LIFE premijerno gledati od 3. oktobra četvrtkom u 22.00, na ovo pitanje odgovori sa: “Bez sumnje”!

Pred gledaocima je 10 epizoda uzbudljive i odlično ocenjene proceduralne policijske drame sa elementima komedije, koja će spojiti naizgled grubog i sarkastičnog policajca Kola Elisa (Đakomo Đanioti) i živahnu i inteligentnu prevarantkinju Maks Mičel (Vanesa Morgan). Elis je igrom sudbine pred sam kraj karijere degradiran i sa pozicije detektiva prebačen u pomorsku jedinicu gde je “na vodi” trebalo da provede poslednju godinu na poslu.

Maks živi u haosu bez prestanka sa jedinim ciljem u životu da obmane svakoga koga upozna. Ali kada joj pravda konačno pomrsi konce, Maks završava u zatvoru gde upoznaje Elisa i pomaže mu da reši lokalni zločin. Nakon toga, oboje dobijaju drugu šansu. Maks je spasena zatvora, a Elis vraćen na detektivski posao. Jedini uslov je da moraju da nastave da rade zajedno. Maks i Elis prihvataju ovu “prljavu igru” sudbine i nastavljaju da se bore sa kriminalcima, pri čemu svako koristi svoje jedinstvene veštine za rešavanje zločina. Za Elisa, to znači slepo držanje pravila i mnogo pešačenja, a za Maks, pravljenje hiljadu prevarantskih šema i menjanje više identiteta nego što je London video kišnih dana u toku godine. Zahvaljujući tome, njih dvoje će konačno naučiti šta znači verovati drugoj osobi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Continue Reading
Advertisement