Connect with us

Emisije

SPASAVANJE SA LEDENOG PUTA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

U petak, 18. oktobra od 22.00

Published

on

Spasavanje sa ledenog brega

SPASAVANJE SA LEDENOG PUTA je serijal u kome ove zime šefovi sa ledenog puta vode svoje ekipe u bitku, na poslu gde opstaju samo najjači (National Geographic, petak, od 22.00).

Junaci popularnog dokumentarnog rijalitija “Spasavanje sa ledenog putaod 4. oktobra stižu sa novom, tek snimljenom, devetom sezonom na kanal NATIONAL GEOGRAPHIC, a njihove herojske misije gledaoci će premijerno pratiti petkom od 22.00.

Ove zime heroji sa ledenog puta suočavaju se sa nepredvidivim vremenskim prilikama. Torda i Bjorna očekuju nove opasnosti zbog kojih se oslanjaju jedan na drugog kao nikad pre, dok rade na najtežim zadacima dosad. Unosne poslovne prilike, velike investicije i donošenje odluka koje bi se mogle protumačiti kao kockanje sa životom, obeležiće novih 8 jednočasovnih epizoda. Da bi uspeli da odgovore svim izazovima, novi regruti moraju da dokažu da su napravljeni od čelika.

Odmetanje u mećave u gluvo doba noći, na temperaturama koje padaju do minus 30 stepeni Celzijusa, zahteva posvećenost, karakter i hrabrost. Vreme je da najnoviji norveški kamioni za vuču dokažu da su zaista posebna vrsta. U novoj sezoni naši junaci osim sa teškim vremenskim uslovima moraće da se bore i sa konkurentskim kompanijama. Borba na zaleđenim putevima severne Evrope postaje gladijatorska arena u kojoj je brzina presudna.

Tord će dobiti zadatak da prvi prođe novootvorenom rutom, a ona će ga dovesti pravo pred vrata Polarne kompanije. Ipak, pomoć na putu i spasavanje ljudskih života je prioritet za sve, pa će dojučerašnji ljuti protivnici morati da zakopaju ratne sekire i ujedine snage kako bi pomogli zarobljenima na ledenim putevima. Osmodelna sezona nastavak je priče o iskrenim herojima koji rizikuju svoje živote ne bi li pomogli ljudima u nevolji.

U haotičnoj noći ispunjenoj sudarima i konvojem na planini, Tord počinje da peni kada suparnička kompanija uđe na njegovu teritoriju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto National Geographic

Advertisement