Connect with us

Emisije

BILI I MOLI: LJUBAV JEDNE VIDRE – Dirljiv dokumentarac na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

U subotu, 19. oktobra od 22.00

Published

on

Bili i Moli

BILI I MOLI: LJUBAV JEDNE VIDRENATIONAL GEOGRAPHIC, subota, 19. oktobar od 22.00

Dvočasovni dokumentarni film “Bili i Moli: Ljubav jedne vidre”, koji na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC gledamo u subotu 19. oktobra od 22.00 donosi nam emotivnu priču o isceljujućoj moći ljubavi koja se pojavljuje tamo gde je nikada ne biste očekivali.

Reč je o dirljivom odnosu između divlje vidre po imenu Moli i njenog odanog spasioca, Bilija. Smešten na udaljenim škotskim ostrvima Šetland, ovaj dokumentarac istražuje njihovo neverovatno prijateljstvo i posebnu vezu koju dele. Kada divlja vidra kojoj je očajnički potrebna pomoć ispliva na brodski mol u blizini njegovog doma, Bili, njegova supruga Suzan i njihov odani ovčarski pas Džejd u svoja srca pustiće novog člana porodice. Malu divlju vidru Moli.

Ova priča naglašava duboku vezu između ljudi i životinja, ilustrujući lepotu divlje prirode i važnost očuvanja prirodnih staništa. Fokusira se na napore uložene u spasavanje i rehabilitaciju životinja, pokazujući posvećenost pojedinaca poput Bilija koji ne prezaju od toga da pomognu povređenim ili ostavljenim divljim životinjama. Srdačan odnos između Bilija i Moli podseća nas da ljubav ne poznaje granice među vrstama i da se odanost i prijateljstvo jednako cene i među ljudima i među životinjama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement