Connect with us

Serije

ČIKAGO U PLAMENU – Šesta sezona PREMIJERNO na kanalu STAR LIFE

U utorak, 22. oktobra od 22.50

Published

on

Čikago u plamenu

ČIKAGO U PLAMENU (Star Life, utorak, od 22.55) je serijal u kome tim vatrogasaca, spasilaca i bolničara vatrogasne stanice 51 u Čikagu svakodnevno gleda pravo u oči opasnostima od kojih svi uglavnom beže, i spreman je da se još jednom suoči sa odgovornošću koju simbolišu njihove uniforme.

Od renomiranog holivudskog producenta Dika Volfa nagrađenog priznanjem Emi i autora kultne franšize “Red i zakon”, na kanal STAR LIFE od 1. oktobra, radnim danima u 22.55 stiže šesta sezona eksplozivne proceduralne akcije “Čikago u plamenu”, koju kao autori potpisuju Derek Has i Majkl Brant.

Ova “vrela” drama u nove 23 epizode prati živote svakodnevnih heroja jedne od najplemenitijih američkih profesija. Vatrogasci, spasilački tim i bolničari iz čikaške vatrogasne stanice 51 rizikuju svoje živote iz nedelje u nedelju kako bi spasli i zaštitili svoje sugrađane. U novim epizodama mnoge junake očekuju veliki izazovi. Rendal Mekholand (Kristijan Stolt), poznatiji kao Mouč iliti Mušica, vraća se u vatrogasnu stanicu sa novim pogledom na život, dok se šef Boden (Ejmon Voker) suočava sa kritičnim odlukama, među kojima je i jedan rizičan potez kojim će pokušati da spase svoj tim.

Bodena čeka još jedno veliko iznenađenje. Uskoro će se pojaviti dokazi da požar u školi njegove supruge nije bio slučajnost, već da je podmetnut. Kada je reč o odnosima među glavnim junacima, emotivna priča koja će definitivno obeležiti šesti ciklus jeste ona između Kejsija (Džesi Spenser) i Dosonove (Monika Rejmund), koji će još jednom pokušati sve ne bi li rasplamsali pomalo ugašeni žar svoje veze. Pa čak i da dobiju dete.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto NBCUniversal Media, LLC

Advertisement