Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO! Evo kada gledamo KASANDRU u seriji IGRA SUDBINE!

Ovo je TAČAN DATUM prve epizode

Published

on

KASANDRA Igra sudbine

IGRA SUDBINE nam konačno na male ekrane donosi zvezdu latinoameričkih sapunica. Koraima Tores iliti legendarna Kasandra nedavno je boravila u Srbiji kako bi snimila scene u popularnoj sapunici koja se na TV Prva emituje gotovo 5 godina. Sada konačno dolaze na red i one epizode u kojima se pojavljuje Koraima, a otkriveno je i kada će one biti emitovane.

Pred emitovanje pomenutih epizoda koje počinju da se emituju od 30. oktobra, glumica se obratila gledaocima koji s nestrpljenjem čekaju kadrove u kojima se ona pojavljuje.

– Zdravo, ja sam Koraima Tores. Znate me kao Kasandru, a gledaćete me u seriji „Igra sudbine, tajne prošlosti“. Volim te, Srbijo – rekla je Koraima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igra sudbine (@igrasudbinenovaprica)

Podsećamo, kada je Koraima došla u Beograd, ona je održala konferenciju za novinare i otkrila detalje svog boravka, te nije krila oduševljenje zbog naše zemlje, ljubavi koju je dobila ovde, hrane koju je probala i provoda.

– Jako sam zadovoljna i zahvalna što ste svi vi ovde. Srce mi kuca od ljubavi što sam u ovom gradu i ovoj državi – rekla je ona i dodala da se sjajno oseća u Srbiji.

– Ovde su ljudi ljubazni puni ljubavi i poštovanja. Znaju da iskažu svoja osećanja i poštovanje na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano. Kao kod kuće. Iz produkcije su nas vodili u jedan restoran i tamo je bila uživo muzika, bilo je prelepo – rekla je glumica.

Kako kaže, probala je i rakiju, a hranom je malo reći oduševljena.

– Pila sam medovaču. Mnogo mi se dopalo. Sve ono što sam probala mi se dopalo i meso, piletina, salata i sirevi. Jedem, jedem, jedem – dodala je Tores.

Na pitanje čega se seća iz perioda snimanja serije „Kasandra“ i da li je u kontaktu sa nekim od kolega iz serije, odgovorila je:

– Sećam se ljubavi. Dobro se sećam bliskosti, emocija koje sam imala. Komuniciramo s vremena na vreme, ali se ne viđamo – rekla je Koraima.

Iako je ostvarila veliku popularnost kao Kasandra, rimejk ove serije se neće dogoditi, a sada je prvi put otkrila i zbog čega.

– Ne. Nažalost ne. Scenarista serije je preminula i pravo na seriju imaju njene ćerke i ne dozvoljavaju to. Drugo, ja više ne izgledam tako kao što sam izgledala. Nemam tu mladost – rekla je Koraima na konferenciji za medije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ Srbija Danas

Foto Promo Prva

Advertisement