EJNSLIJEV DOŽIVLJAJ MALTE – (24Kitchen, petak, od 13.00):
Temperature su sve niže, ali Ejnsli Hariot od 8. novembra, četvrtkom u 13.00 sa novom emisijom “Ejnslijev doživljaj Malte” na kanal 24KITCHEN donosi nam tople zrake Sunca i mirise mora. Pridružite se Ejnsliju dok istražuje živopisnu kulturu i kuhinju ovog ostrvskog raja bogate istorije. Obasjan Suncem, smehom i neverovatnom hranom, poznati kuvar traži najsvežije i najneobičnije sastojke koje može da pronađe na Malti. Zatim priprema gozbu koja odražava maltešku fuziju mediteranskih i arapskih uticaja.
Tokom pet epizoda koje će mamiti vodu na usta, gledaoci će uživati u blistavim prizorima ove intrigantne ostrvske zemlje, kao i u ukusnim receptima za autentična jela obogaćena autohtonim sastojcima. Kako njegov serijal nije samo kulinarskog već i putopisnog karaktera, Ejnsli će ljubiteljima eksperimentisanja u kuhinji, ali i sa avanturama u emisijama deliti i dragocene savete za putovanje na Maltu. Saznaćemo šta treba poneti sa sobom kada posećujete ovo ostrvo, kao i koje su to utabane, ali i one skrivene staze koje ne smete propustiti kada ste na Malti.
Prva destinacija u serijalu „Ejnslijev pijačni meni“ jeste Vilunga, šarmantna farmerska pijaca u malom gradiću na jugu Australije. Nakon što postavi svoj štand, Ejnsli se daje u potragu za najfinijim sastojcima za svoj meni.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE
Foto Promo