Connect with us

TV

Stigao prvi trejler za drugu sezonu serije CASTLE ROCK! Premijera 23. oktobra na HULU!

Published

on

Stigao nam je prvi trejler za drugu sezonu serije Castle Rock koja će premijerno biti dostupna na striming servisu HULU od 23. oktobra.

Glavni lik tumačiće Lizzy Caplan, kao mlađa Annie Wilkes, koju je originalno glumila Kathy Bates u filmu Misery, iz 1990. godine.  Njena pojava, naravno, izaziva velike probleme u ravnoteži grada…

https://www.youtube.com/watch?v=9bytPaQ5I8U

Osim Lizzy, u drugoj sezoni serije glumiće i Tim Robbins, Elsie Fisher, Yusra Warsama, Barkhad Abdi, Matthew Alan… Robbins će, takođe, „biti“ jedan lik iz Kingovog književnog opusu – a, to je Reginald „Pop“ Merrill, iz romana napisanog 1990. godine – „The Sun Dog“. Pop boluje od raka, a na ponovnom „ujedinjenu“ porodice John „Ace“ Merrill preuzima ujakov „mafijaški biznis“, preteći tako da sruši primirje sa obližnjim Jerusalem’s Lotom.

Paul Sparks je „Ace“ – još jedan Kingov lik, koga je glumio Kiefer Sutherland u filmu Stand by Me.

Serija Castle Rock obuhvata likove i motive iz mnogo Kingovih romana, dešavajući se u izmišljenom gradu u oblasti Maine, u kojoj je smeštena i radnja mnogih njegovih romana, među kojima su i „Cujo“, „The Dead Zone“ i „The Body“ (roman po kome je zasnovan Stand by Me).

Continue Reading
Advertisement