Connect with us

TV

Zašto će vas ODUŠEVITI serija DUG MORU? (FOTO + VIDEO)

Published

on

Kakve tajne kriju morske dubine? Nova porodična i kriminalistička drama donosi prepletene životne priče junaka koje ćete otkrivati na neistraženim lokacijama, a mi smo imali priliku da pred premijeru porazgovaramo sa ekipom serije!

Dugo očekivana televizijska serija „Dug moru“, u režiji Gorana Gajića i produkciji Telekom Srbija i Monte Royal Pictures, premijerno će biti emitovana na SuperstarTV kanalu 6. oktobra u 21.00, a u istom terminu pratićemo je i naredih nedelja, dok su reprizna emitovanja ove televizijske serije planirana na programima Radio-televizije Srbije.

Scenario za seriju potpisuju Stevan Koprivica, Hajdana Baletić, Goran Gajić i drugi autori, dok glumačku postavu predvode Dragan Mićanović, Sergej Trifunović, Nada Šargin, Leon Lučev, Bane Popović, Bojana Maljević, a tu je i mlađi glumački kadar poput ćerke Anice Dobre, Mina Sovtić, kao i kćerka Branislava Lečića, Ana Lečić kojoj je ovo prva uloga. Njenog dečka u seriji tumači crnogorski glumac Vule Marković.

– Glumim Olgu, Perišinu ćerku. Ona odrasta u malom mestu koje nije zdravo za nju jer nema mnogo vršnjaka oko sebe i mladih ljudi generalno. Otac pokušava da je natera da ide u Beograd da studira, ali ona se tome opire. Njena majka je pre tri godine nestala i ona ne zna šta se dogodilo sa njom. Pa, sem toga što ima borbu sa okolinom, odrastanjem i ocem, nedostaje joj i figura majke u životu – opisuje Ana svoju ulogu  seriji, dok njen kolega Vule poručuje da Dug moru ne pripada mejnstrim tokovima.

– Ona je nešto avangardno na ovim prostorima zbog toga što sadrži više elemenata različitih žanrova. Može se reći da je drama sa elementima mistike i čak fantazije, što nismo imali prilike da vidimo. U seriji se mešaju sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sećanja, koristeći paranormalne i nadrealne elemente o legendama i „nemilim mestima“ Boke Kotorske u čijem je središtu mit da svake godine u moru završi sedam ljudi.

Pored serije „Dug moru“, na Superstar TV kanalu će se uskoro premijerno predstaviti publici i serija „Švindleri“, crnohumorna bajka o prevarantima, smeštena u tridesete godine prošlog veka u malu palanu u Vojvodini. Očekuju nas i nove epizode popularnih serija „Vrata do vrata“ i „Državni posao“, dok će se od novembra gledaoci smejati uz sočnu komediju „Nek’ ide život“ reditelja Slobodana Šuljagića.

Continue Reading
Advertisement