Connect with us

TV

SKANDAL! HBO ukinuo prvi od pet planiranih spinofova IGRE PRESTOLA!

Published

on

I pre nego što je počeo, veliki spektakl, barem u najavi, otkazan je. Naravno, reč je o spinofu Igre Prestola, serije koja je obeležila deceniju za nama, a čiji uspeh, izgleda niko neće moći da nadmaši.

HBO je zvaničo ukinuo projekat u kom je glavnu ulogu trebalo da glumi Naomi Vots, a kao obrazloženje za ukidanje navodi se upravo ono na čemu su producenti spinofa najviše insistirali – da se gledaocima ponudi svet pre Igre prestola, koji sa originalnom serijom neće imati previše dodirnih tačaka. Izgleda da su autori serijala, čija je pilot epizoda već snimljena u Severnoj Irskoj, u toj nameri otišli predaleko, jer izvor blizak seriji tvrdi da se već u pilot epizodi dobio materijal koji je izgubio sve odlike Igre prestola.

Uprkos tome što možemo samo naslutiti koliki je budžet uložen u snimanje pilota, a tek koliki je planiran za ostatak serije, HBO je rešio da ne rizikuje sa projektom Džejn Goldman. Ipak, drugi spinof koji prati građanski rat među Targarijanima, a koji je u rukama iskusnog Rajana Kondola, tvorca serijala Kolonija, i dalje ima šanse da ugleda svetlosst dana. Koliko je do sada poznato, serija je zasnovana na Martinovom delu Fire and Blood, i prati istoriju kuće Targarijan.

Continue Reading
Advertisement