Connect with us

FILM

HEROJI HALIJARDA – EVO KADA je premijera filmskog spektakla Radoša Bajića!

Published

on

Režiser Radoš Bajić je tokom obeležavanja 77. godišnjice spasilačke misije u Pranjanima rekao da je projekat „Heroji Halijarda“ spreman tri, a film se snima dve godine.

Pročitajte još HIT! Glumac Nikola Kent otišao je iz Srbije i ostvario AMERIČKI SAN, a sada igra u filmu HEROJI HALIJARDA! EVO ŠTA kaže o tome!

– Na proleće 2023. imaćemo svečanu premijeru, ja se nadam ovde, a onda dalje. Danas je veliki dan, pogotovo posle amnezije koja je vladala u srpskom društvu 70 godina, gde je bilo zabranjeno pominjati ovaj čin herojstva i plemenitosti srpskog naroda – rekao je Bajić.

Pored igranog filma „Heroji Halijarda“, u pripremi je i TV serija „Vazdušni most“ sa istom temom, a kako ističe Bajić, reč je o projektu na kome će biti angažovani i strani glumci.

Pročitajte još HIT! HEROJI HALIJARDA – Radoš Bajić otkrio detalje filmskog spektakla! A EVO i ŠTA je rekao o Žarku Lauševiću!

– Radimo film i seriju, u kojima igra preko 120 glumaca, od čega imamo oko 40 američkih i engleskih glumaca. To je svakako jedan veliki projekat – kazao je Bajić i dodao da ovaj projekat pripada srpskoj kulturi, srpskoj istoriji i svemu onome čime srpski narod treba da se ponosi, prenosi 24sedam.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/24sedam

Advertisement