Connect with us

Domaći film

HEROJI HALIJARDA online HEROJI HALIJARDA CEO FILM!

Heroji Halijarda evo gde gledati CEO FILM

Published

on

Heroji Halijarda online ceo film

HEROJI HALIJARDA online novi je film Radoša Bajića koji je u srpske bioskope stigao 12. oktobra.

U proleće 1944, u trenutku završnice Drugog svetskog rata, u jednom srpskom selu u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota u istoriji svetskog vazduhoplovstva, poznata kao „Operacija Halijard“. U pozadini ovog istorijskog događaja odvija se priča o tri brata Jovića i njihovoj porodici, razapetoj između suprotstavljenih ideologija. Dok se Mirko bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten se pridružio partizanima. Ilija, najmlađi muški naslednik, koga otac želi da sačuva, rastrzan je između dve strane. Saga o njima i njihove individualne tragične sudbine predstavljaju paradigmu srpske nacionalne tragedije, bratoubilaštva i ideoloških raskola, koji ceo jedan narod odvode u sunovrat.

Kako dobijamo veliki broj pitanja o tome kako je i gde moguće pogledati film „Heroji Halijarda“ potrudili smo se da vam damo i odgovarajući odgovor.
Heroji Halijarda online ceo film za sada ne postoji kao opcija. Film se, barem još neko vreme, neće emitovati na RTS, a neće biti dostupan ni na nekoj od striming platformi.

Za sada je film jedino moguće pogledati u bioskopu, a ako uporedimo cenu bioskopske karte koja se u proseku kreće oko 500 dinara, kao i rizik od virusa sa raznih nelegalnih sajtova za gledanje filmova, čini se da ova cena i nije tako problematična.

HEROJI HALIJARDA CEO FILM

U ovom velikom filmskom delu o patriotizmu i dobročinstvu našeg naroda, ali i o bratoubilaštvu, podelama i raskolima našlo se skoro stotinu stranih i domaćih glumaca, među kojima: Petar Božović, Žarko Laušević, Nela Mihailović, Ljiljana Blagojević, Branislav Lečić, Voja Brajović, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Nikola Rakočević, Vučić Perović, Milan Vasić, Aleksandar Đurica, Isidora Minić, Jovo Maksić, Ivan Vučković, Nenad Heraković, Radoje Čupić, Slobodan Ninković, Nedeljko Bajić, Vanja Ejdus, Aleksandar Stojković i drugi… Tu je i veliki broj talentovanih mladih glumaca: Nina Nešković, Teodora Dragičević, Čubrilo Čupić, Marko Radojević, Mihailo Perišić, Ognjen Nikola Radulović, Nemanja Rafailović, a pored umetnika iz Srbije i regiona, glumačku postavu projekta čine i strani glumci sa engleskog govornog područja: Stiven Mur, Skot Aleksander Jang, Majkl Stoki, Adam Devenport, Pol Kles, Nikola Kent, Karl Varton, Pol Marej, Hari Natanijel Epli, Aleks Papke, Kevin Klark…

Mnogočlanu filmsku ekipu, uz reditelja i scenaristu Radoša Bajića, čine i direktor fotografije Predrag Jočić, montažer Stevan Marić, scenograf Jelena Mirković, kostimograf Boris Čakširan, masker Mirjana Stevović, snimatelj zvuka Vladica Budić, dizajner zvuka Igor Perović, miks zvuka Roland Vajs, kompozitori Bilja Кrstić i Dragomir Miki Stanojević, supervizor vizuelnih efekata Boriša Simović i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement