Connect with us

Bioskop

Fondacija NOVAK ĐOKOVIĆ i film U MOJOJ GLAVI 2 u interaktivnom panelu EMOCIJE SU U IGRI

Od 13. juna u bioskopima!

Published

on

U mojoj glavi 2 – U petak 7. juna u prostoru velike sale mts Dvorane, u organizaciji Fondacije Novak Đoković i filmske distributerske kuće MCF MegaCom Film, od 12h održaće se Interaktivni panel: EMOCIJE SU U IGRI, ulaz je slobodan za sve.

Da su emocije neizostavni deo odrastanja svakoga od nas, na jezgrovit i zabavan način prikazao je pre nekoliko godina filmski studio Disney, donevši na veliko platno fantastičnu animiranu priču „U mojoj glavi“ (Inside Out). Ovog leta na redovnom repertoaru naći če se dugonajavljivani nastavak animirane avanture, sa starim i novim likovima, a uoči početka prikazivanja filma u bioskopima organizovan je panel za najmlađe, na temu emocija.

U petak 7. juna u prostoru velike sale mts Dvorane, u organizaciji Fondacije Novak Đoković i filmske distributerske kuće MCF MegaCom Film, od 12h održaće se Interaktivni panel: EMOCIJE SU U IGRI, ulaz je slobodan za sve.

Zajedno sa sagovornicima panela, među kojima će biti psihološkinja i psihoterapeutkinja Smiljana Grujić, zatim autorka programa „Putem šamiona“ Ana Jovanović, kao i deca talenti, ali i gost iznenađenja – naš uspešni sportista, đaci trećeg i četvrtog razreda osnovne škole moći će da sudeluju u interaktivnom razgovoru čija je osnovna tema uloga emocija tokom odrastanja.

Panelisti će pokušati da daju odgovore na mnoga važna pitanja, među kojima su i Kakve funkcije emocije igraju u sportu, Kako se ispoljavaju na svakodnevnom nivou, Kako ih prepoznajemo i kanališemo, Zašto su nam nekad neophodne čak i negativne emocije.

Uz prisustvo dece, dobrodošli su i roditelji, nastavnici, školski psiholozi i pedagozi.

Panel je zamišljen i kao koristan uvod u Diznijevu animiranu priču „U mojoj glavi 2“, koja sada predstavlja junakinju Rajli kao tinejdžerku, suočenu i sa nekim novim emocijama. Pored Radosti, Besa, Tuge, Sraha i Gađenja koji su trasirali svakodnevni život animirane junakinje,  javljaju se i nova osećanja – Anksioznost, Smor, Zavist i Sramota.

Film „U mojoj glavi 2“ naći će se na bioskopskom repertoaru od četvrtka, 13. juna, a u sinhronizaciji priče učestvovali su naši poznati glumci i muzičari, među kojima i Nebojša Milovanović, Jelena Gavrilović, Milena Predić, Srđan Mobi Dik, Hristina Popović, Iva Lorens, Marko Kon i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement