Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 137. EPIZODA: ŠOK! Balša je optužen za ubistvo Lalinih roditelja!

Published

on

Zakopane tajne 137. epizoda

ZAKOPANE TAJNE 137. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je 29. maja od 22.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nađa razgovara sa Uglješom i pita ga da li je moguće da mu je žao Balše, na šta joj Uglješa kaže da neće dozvoliti da se bilo šta dogodi Balši i da ima dokumente koji mogu da ga oslobode. Da li Uglješa zaista želi da zaštiti Balšu?

Lala govori Švrći i Vanji da je bila kod Balše u zatvoru, a kada je pitaju da li su mu napakovali još nešto, ona im govori da je sam sebi napakovao Renatu i da ih je zatekla kako se ljube. Kako će Švrća i Vanja reagovati na ovo?

Jela se sastaje sa Aladžom i daje mu nalog da treba da zastraši nekoga, a kada je Aladža pita ko je u pitanju, ona mu govori da je situacija delikatna jer je u pitanju Tadija Doder. Da li će Aladža pristati na ovaj posao?

Švrća pronalazi Renatu i ulazi u verbalni sukob sa njom, a potom i nasrće na nju, nakon čega joj Renata govori da će pozvati policiju. Kako će se završiti njihov sukob?

Dora, Jakov i Tadija odlaze kod Balše u posetu i govore mu kako ne treba da brine jer je Kosara dobro, na šta ih on, uznemiren, pita šta se dogodilo Kosari, nakon čega oni shvataju da on ne zna ništa o njenom nestanku i zdravstvenom stanju. Kako će Balša reagovati na informacije o Kosari?

Andrija se poverava Guji da je siguran da Zdravko ima veze sa Kosarinim nestankom, a da je razlog svemu nestanak njenih blizanaca, za koje se sada pretpostavlja da su živi. Da li će Guja pomoći Andriji u istraživanju?

Najdan pokušava da pomogne Balši, govoreći mu da je advokat, ali Balša ne prihvata njegovu pomoć i govori mu da ima svog advokata. Međutim, Najdan mu govori da njegov advokat ne zna ono što on zna. Da li će Balša prihvatit Najdanovu pomoć?

Grigorije otkriva Lali da je protiv Balše podigao optužnicu za još jedno teško krivično delo – ubistvo njenih roditelja – a za sve ima i svedoka. Kako će Lala reagovati na ovo?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 22 časa na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement