Connect with us

Serije

SVET JEDE HLEB – Istorija omiljenog pekarskog proizvoda na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

U sredu, 7. avgusta od 20.00

Published

on

SVET JEDE HLEBNATIONAL GEOGRAPHIC, u sredu 7. avgusta od 20.00: Postoji li hrana koja je svuda više voljena od hleba? Putujte svetom da upoznate pekare i njihove vekne i zaljubite se u hleb iznova.

U San Francisku, hleb od testa sa prirodnim kvascem, poznatog i kao „kiselo testo“, podstiče renesansu hleba i inspiriše pekare da idu nasuprot običaja.

U Gvatemali, ženska koalicija šefica i kuvarica bori se da tortilja, mada skromni somun ili pogača, dobije zaslužene počasti.

Ramazanski somun u Turskoj je priča o dva turska hleba: jednom koji daje energiju ljudima i drugom koji odslikava saosećanje i velikodušnost kulture.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement