Connect with us

Serije

MADMAZEL HOLMS – 1. sezona 3. epizoda: Sumnjiva saobraćajna nesreća ili…

U četvrtak, 22. avgusta od 22.00

Published

on

MADMAZEL HOLMSČETVRTAK, 22. AVGUST OD 22.00 NA KANALU STAR CRIME: Šarli Holms (Lola Deveri) je policajka. Ima 36 godina i u njenom životu sve deluje prilično monotono.

Kada je prvi put upoznamo, ništa nam neće sugerisati na to da je Šarli praunuka slavnog Šerloka Holmsa.

Jedan tragičan događaj, međutim, pokreće točak sudbine, i Šarline zapanjujuće sposobnosti konačno izlaze na videlo. Iznenada, introvertna Šarli zrači energijom, a njena izuzetna inteligencija i empatija pretvaraju je u nepogrešivog i nepredvidivog istražitelja. Šarli u svojim avanturama mora da se osloni na podršku svog novog partnera Samija (Tom Vila, serija “Monk”), forenzičara sa strašću prema pričama o Šerloku Holmsu, koji odmah vidi njen puni potencijal.

Zanimljivo je to da i Šarli živi u ulici Bejker, obožava da svira violinu, a Sami vremenom postaje njen Votson. U ovoj šestodelnoj detektivskoj misteriji, Šarli Holms nam donosi priču o savremenoj heroini, ženi koja pod teretom prošlosti pokušava da istraži svoje poreklo i sebe dok se bavi najtežim slučajevima. Hoće li na kraju sresti sopstvenog Morijartija, najvećeg neprijatelja Šerloka Holmsa?

Nikolas, Čarlijev prijatelj iz mladosti, zove ga u pomoć kada doživi tragičnu saobraćajnu nesreću sa Entonijem, koji je bio na suvozačevom mestu. Ali, da li je reč o pravoj nesreći ili sabotaži? Uronjen u svet starih automobila, da li će Čarli imati dovoljno snage da otkrije ko je mogao da izvrši napad na njegovog prijatelja?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement