Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Otkrivamo SVE o novoj seriji na RTV PINK! Stiže LJUBAV U TIŠINI! Evo KO su GLAVNI GLUMCI!

Ove jeseni na Pink televiziji – SRPSKA KASANDRA

Published

on

Ljubav u tišini

Ljubav u tišini nova je domaća serija koju ćemo ove jeseni premijerno gledati na RTV Pink u okviru redovne jesenje programske šeme  ove televizije, a koju kao reditelj potpisuje Sreten Jovanović dok je autor serije Jelena Miljuš. Ljubav u tišini je duboka i dirljiva serija koju je kreirala Jelena Miljuš. Serija istražuje kompleksne izazove sa kojima se suočavaju Romi u Srbiji i širom sveta, fokusirajući se na ljubav koja se razvija između članova romske i većinske zajednice.

Radnja serije smeštena je u savremeni svet u kojem je romska kultura često doživljena kroz prizmu stereotipa i predrasuda. Iako su Romi sinonim za veselja i proslave, njihova stvarna svakodnevna iskustva često ostaju nevidljiva. Serija prati priču o dvoje mladih, čija se ljubav rađa u trenutku kada se susreću dva različita sveta.

Njihova ljubav stavlja na test granice koje društvo postavlja, jer se moraju nositi s protivljenjem svojih porodica i zajednica, koje teško prihvataju njihov odnos. Serija duboko istražuje kako se ove prepreke mogu prevazići i kako ljubav može prevazići kulturne i socijalne barijere.

Kroz seriju, gledaoci će biti svedoci emocionalnih borbi i ličnih transformacija, kako dvoje mladih pokušavaju da pronađu svoje mesto u svetu koji je često neprijateljski nastrojen prema onome što ne razume. „Ljubav u Tišini“ se pita da li je moguće da se romski duh, simbolizovan kroz pesmu, ples i tradiciju, pomiri s očekivanjima koja nameće većinsko društvo, da li je moguće obuzdati Romski duh i bose noge ukalupiti u tesnu cipelu i može li ljubav pronaći svoje mesto u svetu koji često odbacuje različitost.

Serija ne samo da istražuje mogućnost ljubavi između različitih kultura, već i pruža re eksiju o tome koliko smo spremni da prevaziđemo sami sebe i prihvatitmo drugačije, tuđi hendikep i naučimo da živimo sa njim.

„Ljubav u Tišini“ nudi uvid u to kako tišina, koja često dolazi s nesporazumima i predrasudama, može postati muzika kada je ljubav prisutna, pokrećući duboke emotivne i socijalne promene.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo RTV PINK

 

Advertisement