Connect with us

Domaće serije

LJUBAV U TIŠINI: Stiže “srpska Kasandra”! SAZNAJTE sve o NOVOJ domaćoj SERIJI (FOTO)

Glumačku ekipu predvode Nela Mihajlović, Milica Mihajlović, Nada Blam, Ljiljana Stjepanović…

Published

on

Ljubav-u-tisini-1

Nedavno je u Skadarliji, ali i na još nekoliko lokacija u Beogradu i ostatku Srbije, između ostalih i u romskoj mahali, počelo je snimanje nove domaće serije “Ljubav u tišini”. Mada nastaje pod velom tajne, priča se da će ova visokobudžetna drama biti srpski pandam legendarnoj “Kasandri”.

Ljubav-u-tisini-2

Reč je o društveno angažovanom projektu iza kojeg stoji produkcija “JMS”, koja je samofinansirala film “Vučje bobice” koji je otvorio “Kids fest 2022” i ostvario veliki uspeh u bioskopima, na festivalima i koji smo imali prilike da gledamo u novogodišnjem program RTS – a.

Ljubav-u-tisini-3

Baš kao što je porodični film bio renesansa srpske kinematografije i poziv produkcijama da počnu proizvodnju filmova po uzoru na nekadašnje mega hitove domaće kinematografije. Producentkinja Jelena Miljuš (saradnik EU za manjinska pitanja), zajedno sa (profesorom produkcije) Sretenom Jovanovićem i (scenaristom i piscem) Ivanom Jegorovićem osmislila je ljubavnu priču Romkinje i mladića iz centra Beograda pre 20 godina i danas, čiji se putevi ukrštaju u boemskoj četvrti – Skadarliji – ulici koja spaja nespojivo: ljubav, muziku, prošlost, sadašnjost i budućnost.

Ljubav-u-tisini-5

Šta nas očekuje od jeseni, za kada je najavljeno emitovanje ove serije, još je tajna. Za sada je poznato da će glavne likove igrati Nela Mihajlović, Milica Mihajlović, Nada Blam, Ljiljana Stjepanović, Rade Marijanović, Milenko Pavlov, Jelica Kovačević, Neđa Osman, Marina Čokan, Alis Dunjica, Marko Todorović, Marta Bogosaveljević, Mina Nenadović, Žarko Stepanov, Srđan Karanović, Bane Tomašević, Semir Gicić, Dimitrije Mita Ilić, Rifat Rifatović, Danilo Petrović, Moma Radosavljević, Sonja Knežević, Aleksandar Meda Jovanović i mnogi drugi. U seriji “Ljubav u tišini” učestvovaće i glumci i muzičari iz Nemačke, Turske, Austrije…

Ljubav-u-tisini-4

Latice ruža na Skadarliji, sjajna muzika i novi hitovi koji će postati sastavni deo kafanskih repertoara i slavlja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ustupljene fotografije

Advertisement