Connect with us

Domaće serije

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA proglašena za NAJBOLJU DOMAĆU SERIJU! Jelena Bajić Jočić primila nagradu, a evo i ŠTA JE PORUČILA!

Teško je napraviti autentičan sadržaj

Published

on

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA PROGLAŠENA ZA NAJBOLJU DOMAĆU SERIJU – Na upravo završenoj „Digital” konferenciji, u organizaciji Color Media Communications, dodeljene su “Digital Awards”, nagrade najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT-industrije i digitalnih inovacija. Ova konferencija održana je jubilarni deseti put, u Velikoj sali Privredne komore Srbije.

Svečana dodela “Digital Awards”, koje su inače pokrenute 2023. godine, održana je kao završni događaj ovogodišnje konferencije #Digital2024

Digital Awards – Dodela nagrada najboljima u 2024.

Među petnaest laureata iz različitih oblasti, nagrada za NAJBOLJU DOMAĆU TV SERIJU dodeljena je projektu AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA, a nagradu je primila rediteljka i kreator serije Jelena Bajić Jočić.

– Veoma je teško u današnje vreme hiperprodukcije napraviti sadržaj koji je autentičan, iskren, sa jedinstvenim dizajnom i izrazom. Ova nagrada je potvrda toga da smo sa “Azbukom” bar delimično uspeli u toj našoj ideji. Zahvaljujem se Color Press grupi i članovima žirija što su prepoznali našu misiju da kroz igrani program, koji pripada segmentu zabave, pošaljemo veoma snažne poruke i bavimo se društveno-odgovornim temama, veoma značajnim za savremeno društvo i modernu porodicu, kao i za međuljudske odnose uopšte, koji se nalaze u krizi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement