Connect with us

Domaće serije

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2. SEZONA: OTKRIVAMO KAD JE PREMIJERA I NA KOM TV KANALU

Nove epizode donose mnogo uzbudljivih događaja, odnosa i zapleta

Published

on

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2. SEZONA: Dugo očekivana druga sezona televizijske serije kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić, “AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA” stiže 4. januara premijerno na Superstar TV. Novih 11 epizoda, koje su realizovane u saradnji produkcijske kuće Contrast Studios i Telekoma Srbija, gledaoci će pratiti radnim danima od 21 čas.

Azbuka našeg života 2: Isidora Simijonović i Jadran Malkovič kao Ana i Uroš

Prvi ciklus ove savremene drame, specifične po originalnom i inovativnom pristupu u umetničkoj naraciji i rediteljskom postupku, izazvao je odlične reakcije publike i stručne kritike. Uz sveukupni utisak da je domaća TV scena postala bogatija za jedno delo visokog potencijala i kvaliteta, “AZBUKA” je opravdala očekivanja producenata, čija je inicijalna ideja bila da publici pruže televizijsko osveženje, zanimljiv i kvalitetan igrani sadržaj, drugačiji od ostatka ponude.

Prvih 10 epizoda “AZBUKE” rađeno je po motivima knjiga “Muška azbuka” i “Azbuka mog života”, Mirjane Bobić Mojsilović. Nove epizode serije izlaze iz okvira knjiga. Likovi nastavljaju svoje živote dalje, sudbinski točak se kotrlja u novim nepoznatim smerovima. Ipak, u jednom segmentu priče, Mirjanino štivo, roman “Tvoj anđeo čuvar”, ostaje inspiracija.

Azbuka našeg života

Azbuka našeg života 2: Radivoje Raša Bukvić i Aleksandra Janković kao Veljko i Vesna

Nastavak “AZBUKE NAŠEG ŽIVOTA” donosi mnogo uzbudljivih događaja, odnosa i zapleta. U strukturi i žanrovskim bojama nosi osveženje i mnoga iznenađenja. Junake serije zatičemo devet meseci kasnije u odnosu na završetak prve sezone. Vesna i Uroš su u toku završne faze razvoda. Pokušavaju da ostanu prijatelji uprkos životnim iskušenjima. Urošev život se na svim poljima menja iz korena. Ana i Uroš postaju roditelji, što će na izvestan način predstavljati izazov za njih oboje. Uroš koji nije više mlad, i Ana koja spoznaje novi oblik sopstvenog života. Uloga majke, joj isprva ne prija, upada u postporodjajnu krizu iz koje Uroš pokušava da je izvuče. Medjutim sudbina Uroša suočava sa ogromnim problemima na poslu koji prete da ugroze čitav njegov opstanak.

Azbuka našeg života

Azbuka našeg života 2: Kreatorka i rediteljka Jelena Bajić Jočić

Vesna, iako je uspela da sastavi deliće svog okrnjenog života, na momente se oseća usamljeno – Marta i Luka su i dalje u inostranstvu, pa je njihov nekada zajednički stan sada postao preveliki i pust. Vesna se upušta u svet online dejtinga, upoznaje intrigantnog čoveka u kojeg se zaljubljuje. I taman kada je pomislila da ulazi u mirnu luku, život će je demantovati. Počinje bura kakvu nije ni sanjala. Sunčica i Lidija bore neke svoje bitke, ali su tu za Vesnu da joj pomognu i podrze kada joj je najpotrebnije. Da li će jedna okrnjena, nesavršena savremena porodica uspeti da odoli svim iskušenjima života i preuzme kormilo u svoje ruke, ostaje nam da saznamo u novim epizodama.

Azbuka našeg života

Azbuka našeg života 2: Anđelka Prpić i Anastasia Mandić kao Sunčica i Lidija

Prvu sezonu “AZBUKE” sjajno je iznela pažljivo birana glumačka ekipa u kojoj smo gledali mnoga poznata lica, ali i otkrili neka potpuno nova. Uživali smo u glumačkim bravurama Aleksandre Janković i Jadrana Malkoviča, zatim Nebojše Milovanovića, Isidore Simijonović, Anđelke Prpić. Tu su bili i Radoš Bajić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić, Miona Marković, Jovana Stipić, Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Milena Pavlović, Đorđe Mišina, Iva Štrljić i drugi. U nastavku priče, ovoj sjajnoj glumačkoj ekipi pridružiće se zvučna imena domaće glumačke scene, kao što je popularni glumac Radivoje Raša Bukvić, koji će se pojaviti u glavnoj muškoj ulozi druge sezone. Upečatljive role odigraće i Aleksandar Srećković, Milan Kalinić, Slaviša Čurović, Jelena Mur, Vladan Dujović, kao i američka glumica srpskog porekla Ana Alexander i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Contrast studios

Advertisement