Connect with us

Emisije

NADIJINA AZIJSKA ODISEJA – Premijerno na kanalu 24Kitchen od 9. oktobra!

U sredu, 9. oktobra od 13.00

Published

on

Nadijine kulinarske avanture

NADIJINA AZIJSKA ODISEJA Pobednica britanskog kulinarskog takmičenja “Great British Bake Off 2016”, Nadija Husein vraća se na male ekrane sa novom emisijom “Nadijina azijska odiseja” u koju nas na kanalu 24Kitchen vodi od 9. oktobra, sredom u 13.00.

Nadija je rođena i odrasla u Britaniji, ali njena porodica je iz Bangladeša. U ovom serijalu ona dolazi do iznenađujućeg otkrića o svom porekl, prvi put se samostalno upustivši u istraživanje ljudi, mesta i hrane Tajlanda i Kambodže. Nadijina potraga za korenima u ovim zemljama vodi je od svetski poznatih hramova Angkor Vat na severu Kambodže do muslimanskog ostrva na dubokom jugu Tajlanda. U poslednjoj etapi svog putovanja ona će otputovati u udaljenu himalajsku zemlju Nepal da bi saznala više o njenoj ličnoj povezanosti sa ovom zemljom.

Ko su njeni rođaci? Odakle ona potiče? Da li u ovom delu sveta postoji još neko koga može smatrati bliskim? Kroz ovu misiju povezivanja sa svojim porodičnim nasleđem Nadija uči o kulturi azijskog kontinenta, prošlosti, kulturi, ali i hrani koja čini važan deo Nadijine potrage za identitetom.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement