Connect with us

TV

Povratak sjajne španske tinejdž serije ELITE na NETFLIX od 6. septembra! (Trejler)

Published

on

Mnogo je serija za tinejdžere prodefilovalo TV ekranima i striming servisima širom sveta poslednjih godina. Neke od njih su uspele da se izbore za opstanak, a neke su pravedno ili nepravedno ukidane. Odlukama o tome ko će dobiti pravo na novi život iliti novu sezonu uvek je bila na rejtinzima i isplativosti u odnosu na novac koji su donosile kroz reklamne minute. Jedan od fenomena koji je iznenadio statistiku, pre svega zbog toga što je reč o seriji na španskom jeziku jeste Netflixova tinejdžerska drama Elite.  Iako je ovaj servis već plasirao mnogo sličnih Elite je uspela prigrliti ono najbolje od svake, i vešto kombinujući te najuspešnije elemente, pozicionirati se kao sjajna zabava za ljubitelje srednjoškolske krimi drame.

Elite prati učenike elitne privatne škole Las Encinas gde najbogatiji upisuju svoju decu. Međutim, tri tinejdžera iz radničke klase – Samuel, Nadia i Christian – postaju crne ovce ove škole, nastojeći da se izbore za svoje mesto među onima koji im makar prema klasnim podelama nisu jednaki.

Prvu sezonu gledali smo prošlog oktobra, a nove epizode stižu nam 6. septembra. Broj naručenih epizoda ostaje nepromenjen. Od novosti, očekuje nas odlazak glumice Marije Pedraze (Marina), a pojačanje seriji činiće glumci koji će tumačiti nove likove – Cayatena, Rebecu i Valerija.

Serija beleži iznenađujuće dobre rezultate, a mnogi je smatraju naslednicom kultne planetarne pomame zvane Sense8.

Continue Reading
Advertisement