PUTUJ, KUVAJ, PONOVI: KERTIS STOUN je kulinarski serijal koji prati kuvara Kertisa Stouna koji posećuje daleke regione sveta radi lokalne hrane i ukusa, dok prodaje svoje posuđe dok rekonstruiše regionalna jela u kuhinji svog kućnog studija (24Kitchen, subota, od 16.50-17.25).
Kuvar Kertis Stoun putuje u udaljene krajeve Zapadne Australije, gde kreće u lov na krabe na plaži i provodi vreme na ranču s govedima. Kod kuće, u kuhinji, kuvar pravi savršenu šniclu na roštilju i salatu od krabe i manga.
Kuvar Kertis Stoun putuje u Riohu u Španiji kako bi brao planinske pečurke i napravio kozji sir. U svojoj kuhinji, Kertis peče pečurke na roštilju, pravi krokete, seče špansku šunku i priprema salatu od sira i krušaka natapanih u portugalskom vinu.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE
Foto Promo