Connect with us

Serije

VIP: Visok intelektualni potencijal PREMIJERNO na kanalu STAR CRIME

U sredu, 25. septembra od 22.00

Published

on

Jesen na STAR CRIME kanalu započećemo uz još jednu francusko-belgijsku saradnju na polju TV krimića. Prva od do sada četiri sezone nove serije “VIP: Visok intelektualni potencijal”, premijerno se emituje od 25. septembra sredom u 22.00 i donosi nam uzbudljive avanture detektivke amaterke nadarene superiornom inteligencijom. Sve počinje kada glavna junakinja Morgan (Odri Flero), koja je inače čistačica u policijskoj stanici, pospremajući jedne večeri kancelarije odluči da se pozabavi misterijom na tabli za rešavanjem slučajeva. Kada policajci sutra dođu na posao imaju šta i da vide.

Morganina rešenja dovela su ih do zaključka ko je zločinac u misteriji koja je za njih delovala kao nerešiv slučaj. Ispostavi se da čistačica Morgan ima koeficijent inteligencije 160, od kog do sada u svakodnevnom životu nije imala nikakve koristi. Nakon što su policijski inspektori saznali za njen dar, odlučuju da je uključe u rešavanje novih slučajeva. Morgan ima odličnu hemiju sa njenim novim partnerom brigadnim kapetanom Adamom Karadekom (Mehdi Nebu), pa je njihov sledeći slučaj još jedan veliki uspeh.

Ipak, Morgan ima jedan uslov, ako žele da nastavi da im pomaže policija mora da otvori slučaj star 15 godina, koji se tiče njene prve velike ljubavi, muškarca koji se vodi kao nestala osoba, a sa kojim je zatrudnela i dobila ćerku Teu (Siprijan Garden).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement