Connect with us

Serije

SPECIJALCI – Šesta sezona PREMIJERNO na kanalu STAR CHANNEL

Published

on

Specijalci

SPECIJALCI je novi akcioni krimi serijal, u kojem glavnu ulogu tumači Šemar Mur („Zločinački umovi“), koji vodi novu specijalnu jedinicu SWAT, čiji je zadatak da rešava kriminalne slučajeve u Los Anđelesu (Star, ponedeljak, od 10.50 – dve epizode).

Kada narko-bos pobegne iz zatvora, Tanu (Dejvid Lim) i Linča (Ejmi Farington) proganja prošlost i on pokušava da se krvavo osveti svima onima koji su ga uhapsili u osudili, a potraga za njim se i dalje nastavlja.

Šesta sezona policijske akcione krimi-drame “Specijalcistiže 10. oktobra na STAR CHANNEL, a emitovaće se u već ustaljenom terminu radnim danima u 10.50.

Dok je u prethodnom ciklusu narednik Danijel Hondo Harelson (Šemar Mur) pokušao da pobegne od stresne prirode svog posla, sklonivši se od akcije u meksičku provinciju, na početku novog serijala od 22 epizode, već na startu ga zatičemo u epicentru dešavanja. Tokom poslovnog putovanja u Bangkok, gde je trebalo da se pridruži tajlandskom timu specijalaca na obuci, Hondo i njegov stari prijatelj iz vojske nailaze na opsežnu operaciju švercovanja heroina koja je povezana sa Los Anđelesom. U pokušaju da dilerima stanu na put, izazivaju bes jednog od najmoćnijih narko-kraljeva Azije koji otpočinje nemilosrdan lov na njihove glave. Hondo je svestan da se skrivanjem i bežanjem problem ne može rešiti, pa se udružuje sa Tajlanđanima kako bi narko “zver” porazio borbom oči u oči. Osim avantura u Aziji, nova sezona za Hondoa i njegov tim donosi poteru za osuđenim ubicom koji je pobegao iz zatvora, a u jednoj od epizoda moraće i da se bore za život svog kolege koji je otet tokom operacije rasturanja međunarodnog lanca trgovaca narkoticima. Kriminal ovog puta neće zaobići ni domove holivudskih zvezda, a provala u vili poznate glumice specijalce će primorati na saradnju sa najvećim neprijateljem kako bi rešili slučaj.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Star

Advertisement