Connect with us

FILM

Grdana: Gospodarica zla stiže pre nego što smo očekivali!

Veliko iznenađenje priredila nam je holivudska kraljica tame, glumica Anđelina Džoli koja se svojim producentskim timom nastavak Grdane pod nazivom Gospodarica zla pomerila sa 29. maja 2020. na 18. oktobar ove godine. Naravno, Anđelina je time oduševila brojne fanove širom planete i film od 760 miliona dolara u rukama režisera Joachima Ronninga gurnula u suludu […]

Published

on

Veliko iznenađenje priredila nam je holivudska kraljica tame, glumica Anđelina Džoli koja se svojim producentskim timom nastavak Grdane pod nazivom Gospodarica zla pomerila sa 29. maja 2020. na 18. oktobar ove godine. Naravno, Anđelina je time oduševila brojne fanove širom planete i film od 760 miliona dolara u rukama režisera Joachima Ronninga gurnula u suludu trku za obaranjem rekorda.

Ovog puta, reč je o onom koji drži film Lepotica i zver iz 2014. u kategoriji najgledanijih jesenjih premijera. Istina, donedavno, ovo je bio veliki izazov za kinematografe, budući da se smatralo da su termini oko Noći veštica „groblje“ za bioskope, ali svedoci smo da se stvari polako menjaju. Grdana se, vidimo, prva nije uplašila Halloween kletve i poručila – Niste me pozvali? Nebitno, pozvala sam se sama.

Konkurenciju Grdani ove jeseni praviće nova ekranizacija Porodice Adams i još jedan za sada neimenovan film.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement