Connect with us

FILM

Kapetanica Marvel ODUVALA bioskopske blagajne!

Sa neverovatnih 455 miliona dolara „zgrnutih“ na svetskim bioskopskim kasama tokom prve nedelje prikazivanja Kapetanica Marvel svrstala se među šest filmova sa najvećom zaradom u istoriji kinematografije. Takođe, oborila je još jedan rekord. Naime, novi Marvelov film srušio je mit o tome da ženska junakinja u prvom planu superherojske akcione avanture ne može obezbediti filmu […]

Published

on

Sa neverovatnih 455 miliona dolara „zgrnutih“ na svetskim bioskopskim kasama tokom prve nedelje prikazivanja Kapetanica Marvel svrstala se među šest filmova sa najvećom zaradom u istoriji kinematografije. Takođe, oborila je još jedan rekord.

Naime, novi Marvelov film srušio je mit o tome da ženska junakinja u prvom planu superherojske akcione avanture ne može obezbediti filmu dobru gledanost. Brie Larson dokazala je sasvim suprotno i objasnila šta znači ženska SUPER MOĆ!

Sa 153 miliona dolara u više od 4.000 bioskopa širom Amerike, premijerni vikend Kapetanice Marvel na Box Office listi nalazi se odmah iza Crnog Pantera koji je tokom premijere zaradio 202 miliona.

Kapetan Marvel – Sinopsis

Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koji prati Kerol Denvers kako postaje jedan od najznačajnijih heroja u univerzumu.

Dok galaktčki rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement