Connect with us

REALITY

Demi Mur: Ostavila sam alkohol da bih ćerkama bila bolja majka

Glumica na konferenciji namenjenoj ženama govorila o svojoj zavisnosti od alkohola i o odrastanju njene tri ćerke koje je dobila u braku sa Brusom Vilisom. Par je nakon razvoda podelio starateljstvo nad ćerkama, ali devojke ipak najviše vremena provode s majkom. U međuvremenu Brus se ponvo oženio i dobio još dve ćerke. Rumer, Skaut i […]

Published

on

Glumica na konferenciji namenjenoj ženama govorila o svojoj zavisnosti od alkohola i o odrastanju njene tri ćerke koje je dobila u braku sa Brusom Vilisom.

Par je nakon razvoda podelio starateljstvo nad ćerkama, ali devojke ipak najviše vremena provode s majkom. U međuvremenu Brus se ponvo oženio i dobio još dve ćerke.

Rumer, Skaut i Talula su dana odrasle devojke, ali su se tokom odrstanja borile sa raznim pritiscima od strane javnosti i zlobnim kometarima o njihovom izgledu.

Na konferenciji namenjenoj ženama Demi Mur govorila je o svojoj zavisnosti od alkohola i o odrastanju njenih ćerki.

Nakon problema sa alkoholom Demi se prijavila u kliniku za odvikavanje, a nakon toga usledila je depresija.

„Moje zdravlje me osvestilo. Osećam da što više radim na sebi šaljem bolji primer svojoj deci i učim ih šta je ispravno i koliko je važno brinuti o sebi“, rekla je Demi.

„Mislim da danas živimo u jednom jako zahtevnom vremenu. Pritisak društvenih mreža na mlade ostavlja velik trag te uprkos brojnim prednostima tog alata, mnogo je više negativnih aspekata. Moja deca su na primer stavljena pod mikroskop. Moje devojke su vodile veliku bitku jer su im mnogi anonimni ljudi govorili da su ružne“, rekla je Mur.

Demi je dodala kako su njene tri ćerke na sreću izrasle u divne devojke od kojih ona mnogo više uči nego one od nje.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement