Connect with us

FILM

MI „razneo“ bioskopske blagajne! Nama se nije nimalo dopao

Novi film reditelja Jordana Peelea sa egzotičnog Lupitom Nyong u glavnoj roli, na mnogima neobjašnjiv način uspeo je tokom premijernog vikenda da širom sveta zaradi blizu 90 miliona dolara (u Americi 70) i time se rangira na visoko treće mesto „najprodavanijih“ horora u istoriji žanra. Osim toga, MI je doneo još jedno iznenadđenje budući da […]

Published

on

Novi film reditelja Jordana Peelea sa egzotičnog Lupitom Nyong u glavnoj roli, na mnogima neobjašnjiv način uspeo je tokom premijernog vikenda da širom sveta zaradi blizu 90 miliona dolara (u Americi 70) i time se rangira na visoko treće mesto „najprodavanijih“ horora u istoriji žanra.

Osim toga, MI je doneo još jedno iznenadđenje budući da je trostruko vratio svoja ulaganja, ako se zna da je budžet za ovaj neobičan film bio 20 miliona dolara.

cr: Claudette Barius/Universal Pictures

Sa naše tačke gledišta, ovaj film je zaslužio i treću rekord titulu i to onu ne tako laskavu za najgluplji film u istoriji kinematografije, budući da radnja više podseća na ne tako dobru parodiju. Takođe, svaki pokušaj dubljih filozofskih tema kojima su autori težili prerastao je u karikaturu koje bi se stideo i čuveni Alfred Hičkok, čijim su imenom producenti filma poželeli da se zakite i da Peelea nazovu Hičkokom modernog doba.

Ipak, MI nismo tu da sudimo i kudimo, te vama prepuštamo izbor da sami procenite da je MI horor po vašoj volji. Uživajte, svakako!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement