Connect with us

TV

Vikinzi – stigao tizer za poslednju sezonu! (VIDEO)

Moćnu dramsku seriji Vikinzi (Vikings) kanadsko-irske produkcije pratimo već niz godina i trenutno uživamo u borbama i skandalima drugog dela pete sezone koju gledamo na Pickboxu. Ipak, znamo i da naši junaci polako idu prema završetku svoje pustolovine. U BORBU ZA BOGOVE Stigla je vest kako će šesta sezona, koja se trenutno snima u Irskoj, ujedno biti […]

Published

on

Moćnu dramsku seriji Vikinzi (Vikings) kanadsko-irske produkcije pratimo već niz godina i trenutno uživamo u borbama i skandalima drugog dela pete sezone koju gledamo na Pickboxu. Ipak, znamo i da naši junaci polako idu prema završetku svoje pustolovine.

U BORBU ZA BOGOVE

Stigla je vest kako će šesta sezona, koja se trenutno snima u Irskoj, ujedno biti i ona poslednja. Prvi deo šeste sezone očekujemo na jesen 2019., dok ćemo finale gledati dogodine. U najnovijem teaseru Vikinzi se pripremaju za novi napad, ne samo u svoje ime, već i u ime svojih bogova, što će obradovati fanove nordijske mitologije.

SVE ŠTO ZNAMO O POSLEDNOJ SEZONI

Šesta sezona Vikinga trenutno se snima u okrugu Wicklow u Irskoj. Scenarista i producent i dalje je tvorac serije Michael Hirst, koji nam je pripremio 20 epizoda u poslednjoj sezoni – što prati i broj epizoda u prethodim sezonama.

Hirst nam je obećao sve brutalniju akciju kojoj se kao zagriženi fanovi možemo unapred radovati. O radnji poslednje sezone ne zna se mnogo, ali ono što smo uspeli otkriti govori nam da ćemo gledati kako naši Vikinzi putuju Europom prema Rusiji, a možda čak i Kini, te kako Ivar Bez Kostiju, kojeg gumi danski glumac Alex Høgh Andersen, ostavlja svoj trag nakon što je pobegao iz Kattegata.

Zanimljiva informacija je i kako će Katheryn Winnick, koja glumi ratnicu Laghertu, u poslednjoj sezoni ući u jednu sasvim novu ulogu – onu rediteljsku.

S nestrpljenjem čekamo šestu i posljednju sezonu Vikinga, a do tada sve sezone mogu se gledati na Pickboxu!

Foto Promo

Advertisement