Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Divlje stvari sa Dominikom Monaganom (Viasat Nature, 17.55)

Divlje stvari je putopisna serija koja opisuje ekspedicije Dominica Monagana, glumca koji je javnosti poznat po ulogama u seriji „Izgubljeni“ i „Gospodar prstenova“. On traga za najopasnijim, najspektakularnijim i najmističnijim životinjama širom sveta.  U trećoj sezoni ove popularne serije, Dominic Monagan istražuje najdalje predele zemalja kao što su Bolivija, Madagaskar, Šri Lanka, Mozambik i Filipini, u […]

Published

on

Divlje stvari je putopisna serija koja opisuje ekspedicije Dominica Monagana, glumca koji je javnosti poznat po ulogama u seriji „Izgubljeni“ i „Gospodar prstenova“. On traga za najopasnijim, najspektakularnijim i najmističnijim životinjama širom sveta. 

U trećoj sezoni ove popularne serije, Dominic Monagan istražuje najdalje predele zemalja kao što su Bolivija, Madagaskar, Šri Lanka, Mozambik i Filipini, u potrazi na najvećim, najčudnijim i najneobičnijim stvorenjima na zemlji. Ovaj voditelj poznat je po ulogama u „Gospodaru prstenova“ i seriji „Izgubljeni“.

Monagan obožava životinje. Njegova ljubav prema insektima i reptilima rodila se još u detinjstvu i traje od onda. U ovoj sezoni serije, Dom želi da otkrije još zanimljivije životinjske vrste, kao što su indijska kobra, leteći gušter, ajkula-kit… Ovo je samo nekoliko primera sa voditeljeve liste.

U svakoj epizodi, Monagan odi gledaoce na emotivno i uzbudljivo putovanje, na kome radi sve što može kako bi se sreo, oči u oči, sa predstavnicima najređih i najopasnijih životinjskih vrsta.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement