Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Pinkove zvezdica – All stars FINALE (Pink, 22.00)

Published

on

Posle osam meseci borbe, različitih tematskih nastupa i dva polufinala, ovog petka vas u „Pinkovim zvezdicama – All Stars“ očekuje finale i 13 fantastičnih zvezdica koje ste vi, svojim glasovima, odabrali.

Tokom trajanja ove jubilarne „All Stars“ sezone, petočlani žiri – Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar – nije imao nimalo lak zadatak, s obzirom na to da su se takmičile najbolje zvezdice iz prethodne četiri sezone.

Ipak, žiri je od ukupno 36 takmičara koji su učestvovali, izabrao 15 polufinalista, a tokom prethodne dve nedelje, vi ste, draga publiko, glasali i odabrali veličanstvenih 13 finalista koji su za korak bliže osvajanju titule najboljeg među najboljima.

Linije za glasanje otvorene su od prošlog petka, tako da ste imali priliku da tokom cele nedelje glasate za svog favorita, a prvi presek biće napravljen ovog petka, kada ćemo saznati imena superfinalista „Pinkovih zvezdica – All Stars“.

Ovog petka za prolazak u samu završnicu takmičenja boriće se Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Valentina Mec, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska.

Ne 13 spektakularnih nastupa u finalu „Pinkovih zvezdica – All Stars“, u petak 21. juna uživo od 22 časa na TV Pink!

Svako od ovih trinaest takmičara ostavio je svoj pečat na veliko sceni „Pinkovih zvezdica – All Stars“, briljirali su iz kruga u krug i pokazali neverovatan napredak. Ipak pobednik može biti samo jedan, a ko će od njih proći u veliko superfinale, odlučujete samo vi!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement