Serija dana: Frindž (Diva, 20.00)

J. J. Abrams, Alex Kurtzman i Roberto Orci, tim koji je stvorio Zvezdane staze, Nemoguću misiju 3 i Alias, osmislili su novu seriju koja će vas oduševiti, zaprepastiti i istražiti nejasnu granicu između mogućeg i nemogućeg. U seriji glume Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Lance Reddick, Kirk Acevedo, Mark Valley, Blair Brown i Jasika Nicole nominovane za nagradu Emmy i Zlatni globus.

Naučni triler o neobičnom trojcu koji otkriva smrtonosni misteriozni niz neverovatnih događaja, kopa ispod površine i dolazi do otkrića da su neobični događaji možda samo deo veće, uznemirujuće mreže događaja koja pomera granicu između mogućeg i nemogućeg.

FBI Odeljenje za vanredne slučajeve otvoreno je u Bostonu kad je specijalna agentkinja Olivia Dunham (Anna Torv) zatražila pomoć “paranormalnog” naučnika Waltea Bishopa (John Noble), koji je bio u psihijatrijskoj bolnici, i njegovog svestranog sina Petera (Joshua Jackson), svetskog putnika, oko istrage avionske katastrofe koja je prkosila ljudskoj logici. Nakon što su rešili slučaj i otkrili da je to jedan u nizu neobičnih i međusobno povezanih događaja, nastao je neobičan trio, pod nadzorom specijalnog agenta Phillipa Broylesa (Lance Reddick) i mlade agentkinje Astrid Farnsworth (Jasika Nicole). Tu grupu nadopunjuje Lincoln Lee (Seth Gabel), agent sa “druge strane”, a ispostavlja se da je upravo on – ključna osoba. 

Foto Promo