Connect with us

FILM

Kako Hoakinu Feniku stoji DŽOKEROV osmeh? (VIDEO)

Biće ovo godina sjajnih filmova. Već danas, 4. aprila premijerno u naše bioskope stiže Dambo, za njim sledi i Šazam, zatim i Osvetnici: EndGame, a tokom godine ćemo još gledati i novog Terminatora, Ratove zvezda, a jedan od zanimljivih blokbastera očekuje nas 4. oktobra. Reč je o filmu Džoker, u kom je slavnog Betmenovog neprijatelja […]

Published

on

Biće ovo godina sjajnih filmova. Već danas, 4. aprila premijerno u naše bioskope stiže Dambo, za njim sledi i Šazam, zatim i Osvetnici: EndGame, a tokom godine ćemo još gledati i novog Terminatora, Ratove zvezda, a jedan od zanimljivih blokbastera očekuje nas 4. oktobra.

Reč je o filmu Džoker, u kom je slavnog Betmenovog neprijatelja ovog puta dočarao Hoakin Feniks. O njegovoj izvedbi popularnog zlikovca već dugo vladaju kontradiktorna stanovišta uz sumnje – hoće li on to moći. Ako želite i sami da procenite da li je Feniks uspeo da nadmaši Nikolsona i Ledžera u čuvenoj roli, predlažemo da pogledate tek pristigli trejler, i uverite se kako ovom holivudskom glumcu stoji Džokerov osmeh.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement