Connect with us

FILM

Osvetnici: KRAJ IGRE – spremite se za NEVIĐENU ZAVRŠNICU!

Kao što znamo, 26. aprila predstoji nam svetska premijera najveće filmske strip sage od nastanka kinematografije. Osvetnici: Kraj igre kako nam to najavljuje MARVEL imaće epsku završnicu kakva do sada nije viđena u svetu filmova o strip junacima. Zato i ne treba čuditi ako se upravo Avengers: Endgame kandiduje za titulu najboljeg na listi NAJBOLJI […]

Published

on

Kao što znamo, 26. aprila predstoji nam svetska premijera najveće filmske strip sage od nastanka kinematografije. Osvetnici: Kraj igre kako nam to najavljuje MARVEL imaće epsku završnicu kakva do sada nije viđena u svetu filmova o strip junacima. Zato i ne treba čuditi ako se upravo Avengers: Endgame kandiduje za titulu najboljeg na listi NAJBOLJI FILMOVI 2019.

Sve šanse da mu to pođe za rukom Osvetnici duguju ludum titanu Tanosu koji je u prethodnom nastavku zbrisao pola Univerzuma, i junacima zadao ultimtivan zadatak – da mu dođu glave i nekako resetuju Univerzum na vreme pre nego što je Tanos rešio sve probleme Univerzuma – na svoj način.

Za Antonija i Džoa Rusoa to neće biti nimalo lagan izazov.

„Ovo naše putovanje, od tpočetka je bilo revolucionarno. Kada smo pre pola decenije započeli priču o Osvetnicima prvo što smo se zapitali bilo je šta bismo gledaocima mogli da ponudimo, a da oni to još nisu videli. I došli smo na ideju – hajde da odmah razotkrijemo identitete naših super junaka. Tog 26. aprila ponovo ćemo ponuditi nešto novo – kraj filma o superherojima. Svi uvek snimaju nove nastavke, održavajući svoje junake na taj način decenijama u životu. Mi ćemo ponuditi KRAJ IGRE.“ – poručuje režiserski dvojac Osvetnika.

Bez sumnje tog 26. aprila bićemo deo istorije!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement