Connect with us

TV

Pala poslednja klapa serije POGREŠAN ČOVEK!

Nakon osam meseci snimanja, pala je poslednja klapa serije „Pogrešan čovek“ koja je za vrlo kratko vreme osvojila simpatije publike. Seriju ćemo pratiti sve do sredine juna na Prvoj televiziji, a epizode koje su pred nama obilovaće neverovatnim obrtima, dramatičnim trenucima ali i ljubavnim zapletima. Ekipa je uzbuđena ali i tužna istovremeno zbog kraja snimanja […]

Published

on

Nakon osam meseci snimanja, pala je poslednja klapa serije „Pogrešan čovek“ koja je za vrlo kratko vreme osvojila simpatije publike.

Seriju ćemo pratiti sve do sredine juna na Prvoj televiziji, a epizode koje su pred nama obilovaće neverovatnim obrtima, dramatičnim trenucima ali i ljubavnim zapletima. Ekipa je uzbuđena ali i tužna istovremeno zbog kraja snimanja i druženja na setu. U veselom ambijentu, i sa ushićenjem snimali su se poslednji kadrovi, a niko od prisutnih glumaca nije krio sreću što je imao priliku da radi na ovakvom jednom projektu.

Tokom 180 epizoda, koliko je snimljeno, stekla su se brojna prijateljstva, ali i neverovatna bliskost između kolega. Svi su se složili da će im atmosfera sa seta mnogo nedostajati.

Glumica Bojana Stefanović nam je otkrila da je na set donela kolače koja je sama napravila, kako bi počastila svoje kolege: „Danas su svi doneli kolače. Malo jedemo, malo se družimo, uživamo, malo radimo“ – kaže Bojana i dodaje da će joj mnogo nedostajati kolege sa kojima je snimala: „Svi ljudi će mi neverovatno nedostajati! Toliko vremena je prošlo, navikla sam se na sve njih i iza i ispred kamera. Za sve ovo vreme sam se dosta zbližila sa Darom Džokić. Iako smo u seriji morale da glumimo netrpeljivost, u privatnosti smo bile veoma drage“ – iskrena je Bojana.

Poslednjeg snimajućeg dana zatekli smo i Branislava Lečića, Daru Džokić, Emira Ćatovića, Predraga Bjelca,Tamaru Aleksić, koji su najavili neočekivani kraj serije. Ipak, nisu želeli da otkriju detalje. Šta će se to desiti, kakvi zapleti nas očekuju, saznaćemo uz Prvu svakog radnog dana u 20 časova.

Foto RTL

Continue Reading
Advertisement