Connect with us

TV

Počinje snimanje serije GOSPODAR PRSTENOVA, a evo i GDE!

Dugo najavljivani serijal zasnovan na knjigama JRR Tolkina Gospodar Prstenova u koji će produkcija striming servisa Amazon uložiti, predviđa se, neverovatnih milijardu dolara konačno je našao svoju snimajuću domovinu. Kako saznajemo, serija će se snimati u Škotskoj, u gradiću Litu, a snimanja počinju ovog avgusta! Iako je budžet serije Gospodar Prestenova do sada neviđen u […]

Published

on

Dugo najavljivani serijal zasnovan na knjigama JRR Tolkina Gospodar Prstenova u koji će produkcija striming servisa Amazon uložiti, predviđa se, neverovatnih milijardu dolara konačno je našao svoju snimajuću domovinu.

Kako saznajemo, serija će se snimati u Škotskoj, u gradiću Litu, a snimanja počinju ovog avgusta!

Iako je budžet serije Gospodar Prestenova do sada neviđen u istoriji televizije i kinematografije, navedena lokacija nije velika novina budući da su u tom delu Škotske snimljeni Osvetnici: Rat beskraja, ali i Netflixov Outlaw King, kao i još neki projekti.

Iako serija neće biti rimejk filmova, koliko je do sada poznato u njoj će se pojaviti neki od likova sa kojima je publika upoznata, a radnja će biti smeštena u takozvano Drugo doba, odnosno 3.000 godina pre dešavanju u filmovima.

Emitovanje prvih epizoda možemo očekivati 2021. godine.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement