Connect with us

FILM

OSVETNICI srušili sve rekorde!

Najnoviji nastavak Marvelove sage „Osvetnici: Kraj igre“, ušao je u istriju zaradivši 1,2 milijarde dolara u prvom vikendu prikazivanja u američkim i svetskim bioskopima. Blokbaster iz „Diznijeve“ producentske kuće postao je najnovije filmsko ostvarenje koje je premašilo zaradu od milijardu dolara i to samo u pet dana prikazivanja! „Kraj Igre“ je 22. nastavak Marvelove sage o […]

Published

on

Najnoviji nastavak Marvelove sage „Osvetnici: Kraj igre“, ušao je u istriju zaradivši 1,2 milijarde dolara u prvom vikendu prikazivanja u američkim i svetskim bioskopima.

Blokbaster iz „Diznijeve“ producentske kuće postao je najnovije filmsko ostvarenje koje je premašilo zaradu od milijardu dolara i to samo u pet dana prikazivanja!

„Kraj Igre“ je 22. nastavak Marvelove sage o superherojima. Početak prikazivanja najnovijeg dela srušio je rekord prethodnog nastavka „Osvetnici: Rat Beskraja“, koji je na otvaranju zaradio 640 miliona dolara.

Samo u SAD, film „Osvetnici: Kraj igre“ je zaradio 350 miliona dolara. U Kini je zarada već premašila 330 miliona dolara…

Saga o Osvetnicima počela je prvom filmskom ekranizacijom čeličnog čoveka 2008. godine, takozvanog Ajronmena (Iron Man), kojeg je do poslednjeg nastavka glumio Robert Dauni Džunior.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement