Connect with us

NE PROPUSTITE

Versaj – od 5. maja samo na Epic Drama!

Tvorci Sajmon Miren i Dejvid Volstenkroft su iskusni pisci krimića. Zajedno su radili na seriji „Spuks“, „Kriminalni umovi“ i „Buđenje mrtvih“. Njihove veštine ulivaju novi život Luju XIV i daju mu dozu zavodljivog trilera. Versaj – Premijerno od nedelje 5. maja, u 21.00h U drugoj sezoni, kralj Luj XIV biva svedok toga kako se njegov […]

Published

on

Tvorci Sajmon Miren i Dejvid Volstenkroft su iskusni pisci krimića. Zajedno su radili na seriji „Spuks“, „Kriminalni umovi“ i „Buđenje mrtvih“. Njihove veštine ulivaju novi život Luju XIV i daju mu dozu zavodljivog trilera.

Versaj – Premijerno od nedelje 5. maja, u 21.00h

U drugoj sezoni, kralj Luj XIV biva svedok toga kako se njegov san o velelepnoj versajskoj palati urušava pred njegovim očima. Kako je prva faza izgradnje palate završena, većina francuskog plemstva živi pod kraljevim krovom, zarobljena u konstantnoj borbi sa nadmoć.

Droga, kocka i alkohol haraju, a raskalašno plemstvo počinje da truje jedan drugog, kako bi se što više približili kralju i popeli na društvenoj lestvici. Zaslepljen ljubavlju prema ljubavnici Montespan, Luj odbija da posluša savet crkve i njegovih najbližih savetnika.

Budući okružen mrakom izopačenošću, on gubi smisao egzistencije i, u očajničkom pokušaju da pobegne, odlazi u rat protiv svog velikog neprijatelja. Čeka ga otkrivanje puta ka ponovnoj svetlosti, a teba i da spasi svoju viziju Versaja.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement