Connect with us

TV

Sluškinjina priča 3: Stigao trejler! Premijera – 5. juna!

Konačno – stigao je prvi trejler za novu sezonu nagrađivane serije Sluškinjina priča. Podsetimo, druga sezona je završila vrlo napeto i neizvesno jer je June, odnosno Offred (Elisabeth Moss), odlučila ostati u Gileadu iako je imala pred sobom opciju napustiti ga zauvek sa svojim novorođenim detetom. Posledice tog izbora – slede. U trejleru vidimo da […]

Published

on

Konačno – stigao je prvi trejler za novu sezonu nagrađivane serije Sluškinjina priča.

Podsetimo, druga sezona je završila vrlo napeto i neizvesno jer je June, odnosno Offred (Elisabeth Moss), odlučila ostati u Gileadu iako je imala pred sobom opciju napustiti ga zauvek sa svojim novorođenim detetom. Posledice tog izbora – slede.

U trejleru vidimo da ona pokušava da nagovori Serenu (Yvonne Strahovski) da se više uključi u politiku kako bi obe na taj način pokušale da promene sistem. Saznajemo da joj se sudi za jeretizam, a ne za to što se pridružila pokretu otpora jer on tamo službeno ne postoji.

https://www.youtube.com/watch?v=RcTvQx1Wot0

Autor serije je Bruce Miller, a u ostalim ulogama su Max Minghella (Nick), Joseph Fiennes(Fred Waterford), Amanda Brugel (Rita), Ann Dowd (teta Lydia) i O-T Fagbenle (Luke).

Hulu je objavio i datum izlaska treće sezone: premijera će biti 5. juna kada će biti dostupne prve tri epizode, nakon toga će sredom biti dostupna po jedna epizoda. Finale sezone (13. epizoda) je zakazano za 14. avgust.

Continue Reading
Advertisement