Connect with us

SPORT

Finale lige Evrope: Čelsi – Arsenal (29.maj, 21.00 RTS1)

Prvi put u finalu lige Evrope rivali će biti dva engleska klupa. Za trofej će se u Bakuu boriti Čelsi i Arsenal. Nijedan od dva rivala ne mogu biti zadovoljni sezonom u premijer ligi. Finale lige Evrope je šansa da se sezona završi sa peharom i da navijači konačno budu zadovoljni. Favorita nema, jer u […]

Published

on

Prvi put u finalu lige Evrope rivali će biti dva engleska klupa. Za trofej će se u Bakuu boriti Čelsi i Arsenal. Nijedan od dva rivala ne mogu biti zadovoljni sezonom u premijer ligi.

Finale lige Evrope je šansa da se sezona završi sa peharom i da navijači konačno budu zadovoljni. Favorita nema, jer u oba tima igraju iskusni igrači , koji su se dokazali i u klupskoj i u reprezentativnoj konkurenciji. Aduti Arsenala svakako su napadači Obamejang i Lakazet, koji su u finišu sezone ušli u vrhunsku formu. Na drugoj strani je Eden Azar koji želi da se sa osvojenim trofejom oprosti od navijača Čelsija. Skoro sigurno Belgijanac će sledeće sezone igrati u madridskom Realu.

Slično je i sa trenerm Čelsija Mauricijom Sarijem koji će i u slučaju pobede u finalu napustiti Stanford Bridž.

Utakmica se igra u sredu 29. maja od 21 čas. Direktan prenos je na Prvom programu RTS, a komentator je Aleksandar Stojanović.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement