Connect with us

FILM

ŠOK!!! Miloš Biković IMA SINA! Ko je on?

Zvezda filma Balkanska međa i Južni vetar, i jedan od naših najperspektivnijih mladih glumaca Miloš Biković, koji je ostvario zavidnu internacionalnu karijeru trenutno je zauzet snimanjem nastavka filmskog serijala Južni vetar. O radnji drugog dela najgledanijeg prošlogodišnjeg filma još se ne zna mnogo, ali zato Miloš Biković ne preza od toga da povremeno utiske sa […]

Published

on

Zvezda filma Balkanska međa i Južni vetar, i jedan od naših najperspektivnijih mladih glumaca Miloš Biković, koji je ostvario zavidnu internacionalnu karijeru trenutno je zauzet snimanjem nastavka filmskog serijala Južni vetar. O radnji drugog dela najgledanijeg prošlogodišnjeg filma još se ne zna mnogo, ali zato Miloš Biković ne preza od toga da povremeno utiske sa snimanja podeli sa obožavaocima na društvenim mrežama.

Tako smo na fotografiji koju je u nedelju podelio na Instagramu mogli da ga vidimo kako sa kolegom Aleksandrom Radonjićem u pauzi snimanja odmara uz kafu. Ipak, samo nekoliko dana pre toga jedna druga fotografija šokirala je njegove fanove.

„Kakav otac – takav sin“, napisao je Biković u komentaru ispod slike na kojoj je pozirao sa nepoznatim dečakom što je sasvim očekivano izazvalo pomamu među pratiocima poznatog glumca na njegovom instagram profilu.

Iako nije mnogo otkrivao o tome ko je misteriozni dečak sa slike, za koga on tvrdi da mu je otac, odnosno da je ovaj njemu sin, obožavaoci su se sami upustili u objašnjavanje i došli do zaključka da je najverovatnije reč o Bikovićevom sinu u filmu. Budući da je u prvom delu njegov lik zaista postao otac, to nam deluje kao sasvim moguće objašnjenje pometnje koju je Biković napravio objavljivanjem fotografije. Šta vi mislite?

Foto Instagram

Continue Reading
Advertisement