Naslovna FILM Snima se rimejk klasika NEVIDLJIVI ČOVEK! Elizabet Mos i Džoni Dep glavne...

Snima se rimejk klasika NEVIDLJIVI ČOVEK! Elizabet Mos i Džoni Dep glavne role

U jeku odsustva originlnih ideja, a pomame za rimejkovima starih, a proverenih naslova produkcija Bloomhouse rešila je da nas počasti oživljavanjem jednog BAŠ starog klasika. Reč je o filmu Nevidljivi čovek iz davne 1933. godine. Ovaj film deo je sjajne plejade hitova sa početka prošlog veka (Zvonar Bogorodičine crkve, Fantom iz Opere, Mumija i Drakula) od kojih smo neke od tih filmova u novom ruhu prethodnih godina već imali prilike da pogledamo.

O detaljima filma još se ne zna mnogo, osim da snimnja počinju ovog jula, i da će glumačku postavu činiti Elizabet Mos i Storm Rejd, dok je angažman Džonija Depa i dalje pod znakom pitanja.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...