Connect with us

TV

FEAR THE WALKING DEAD: PROMO prve epizode donosi velike PROMENE!

Uvodne scene pete sezone serije Fear the Walking Dead čija nas premijera očekuje sutra od 22.00 na AMC (lokalno) odnosno noćas u svetu, otkriva nam avionsku nesreću koja će pokrenuti radnju novih epizoda Feara, a pred Morgana i njegovu ekipu postaviti nove rizike. Upravo ova scena trebalo bi da nam ukaže na to u kom […]

Published

on

Uvodne scene pete sezone serije Fear the Walking Dead čija nas premijera očekuje sutra od 22.00 na AMC (lokalno) odnosno noćas u svetu, otkriva nam avionsku nesreću koja će pokrenuti radnju novih epizoda Feara, a pred Morgana i njegovu ekipu postaviti nove rizike.

Upravo ova scena trebalo bi da nam ukaže na to u kom pravcu će se serija dalje kretati. Ako se može zaključiti prema onome što je prikazano, očekuje nas veliko odstupanje od dosadašnje priče ne samo Fear The Walking Dead već celokupnog The Walking Dead Univerzuma. Šouraneri Jan Goldberg i Endrju Čemblis upozoravaju da nas očekuje mnogo manje ubijanja, zombija i opasnosti tipa život ili smrt. Serija će se umesto toga više okrenuti ka nekim pozitivnijim stvarima koje će za cilj imati – kako od onoga što je ostalo od sveta napraviti novi dom.

Istina, zombiji su i dalje tu, jer, ipak je ovo Strah Okruženog Mrtvima, ali producenti su bili želji toga da fanovima serije donesu dašak svežine. Kako objašnjavaju, najava prve epizode pete sezone ukazuje u kom pravcu će taj povetarac da nas povede.

https://www.youtube.com/watch?v=uOZZUlcp_c8

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement