Connect with us

TV

KONAČNO! Otkriven radni naziv spinofa IGRE PRESTOLA! Serija se zove…

Iako je otpočetka priče o prvom od nekoliko (još se tačno ne zna koliko) nastavaka, odnosno spinofova serije Igra Prestola čija će radnja kao što znamo biti smeštena 8.000 godina pre radnje u popularnom HBO serijalu i bitke pet kraljeva, naslov ovog projekta bio Duga noć, HBO produkcija konačno nam je potvrdila da će snimanja […]

Published

on

Iako je otpočetka priče o prvom od nekoliko (još se tačno ne zna koliko) nastavaka, odnosno spinofova serije Igra Prestola čija će radnja kao što znamo biti smeštena 8.000 godina pre radnje u popularnom HBO serijalu i bitke pet kraljeva, naslov ovog projekta bio Duga noć, HBO produkcija konačno nam je potvrdila da će snimanja serije početi ovog juna, a da će radni naslov biti Krvavi mesec, odnosno – BloodMoon.

Glumačka postava biće pravi miks svega i svačega, a prema do sada poznatim informacijama činiće je Naomi Watts (King Kong), Miranda Richardson (Churchill), John Simm (Doctor Who), Jamie Campbell Bower (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Josh Whitehouse (Poldark), Georgia Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (The Hustle) i Naomi Ackie (Lady Macbeth).

Radnju serije svojim delima usmerio je Džordž R.R. Martin, a kao šouraner celog projekta potpisuje se Jane Goldman.

Kako je šou smešten daleko u prošlost ne bi trebalo da očekujemo bilo koga od poznatih likova Igre Prestola. To je vreme pre Gvozdenog prestola i vladavine Targarijana, tako da će biti veoma zanimljivo videti u kom pravcu će producenti razvijati priču. Ono što će nam svakako biti najzanimljivije jeste to što će nam ova serija otkriti pravo poreklo Snežnih ljudi iliti White Walkers.

Premijera se ne očekuje pre 2021.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement