Connect with us

SPORT

Orlovi igraju u Ukrajini, prenos samo na televiziji NOVA S

Utakmicom protiv Ukrajine koja se igra u petak, reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Gledaoci će ovaj meč moći da prate ekskluzivno samo na televiziji NOVA S. Meč Orlova, koji se igra u ukrajinskom gradu Lavovu, počinje u 20.45h a ljubitelji fudbala će sat vremena pre i nakon utakmice moći […]

Published

on

Utakmicom protiv Ukrajine koja se igra u petak, reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Gledaoci će ovaj meč moći da prate ekskluzivno samo na televiziji NOVA S.

Meč Orlova, koji se igra u ukrajinskom gradu Lavovu, počinje u 20.45h a ljubitelji fudbala će sat vremena pre i nakon utakmice moći da gledaju program posvećen kvalifikacijama.

Sa nama u studiju biće fudbalski trener Savo Milošević.

Kompanija United Media otkupila je prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za Euro 2020 koje igra reprezentacija Srbije ali i prenose utakmica Lige nacija.

To znači da će i meč koji Orlovi igraju u ponedeljak, 10. juna u Beogradu protiv Litvanije građani moći da gledaju na televiziji NOVA, a sam program pre i nakon utakmice biće realizovan sa stadiona.

Svi mečevi će biti emitovani u HD rezoluciji.

Podsetimo, televizija NOVA S počela je da emituje program 25. marta upravo prenosom prve kvalifikacione utakmice Portugalija-Srbija.

U međuvremenu, nova televizija se pozicionirala kao jedna od najgledanijih među gledaocima SBB platformi posebno u vreme emitovanja političke talk show emisije “Utisak nedelje” sa Oljom Bećković i late night show programa “Veče sa Ivanom Ivanovićem” kada je po rejtingu ispred svih televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Među najgledanijim programima je svakako i domaća serija producenta Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” ali i jutarnji program “Mentalno razgibavanje”.

Pored ekskluzivnog prenosa utakmica kvalifikacija, gledaoce na jesen očekuje bogat domaći serijski program iz produkcije United Media: Senke nad Balkanom 2, Ubice mog oca 4, druga sezona Žigosanih u reketu i potpuno nova serija “Ujka Novi horizonti” Srđe Anđelića sa Nikolom Đuričkom, Brankom Katić, Borisom Milivojevićem i drugima.

Gledaoci NOVU S televiziju mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, D3i ali i EON platforme koja je dostupna i van SBB mreže.

Foto Nova S

Continue Reading
Advertisement