“Istine bez laži” – Specijalna emisija povodom kraja serije Istine i laži! (Prva, 21. jun)

Otkad se pojavila na malim ekranima, serija “Istine i laži” postala je jedna od omiljenih porodičnih serija u Srbiji. Dogodovištine glavnih junaka kroz tri sezone pratio je milionski auditorijum tako da je najavljeni kraj serije, koji nas očekuje ove nedelje, sigurno rastužio mnoge fanove.

Tim povodom, u petak, 21. juna od 20.10 časova na Prvoj gledaćemo specijalnu emisiju “Istine bez laži” posvećenu poslednjoj epizodi ove popularne serije.

Voditelji Danijela Buzurović i Miloš Urošević ugostiće glavnu glumačku ekipu i dočekati ih na jedan poseban način, kako i dolikuje velikim zvezdama. Voditelji i glumci ispratiće poslednju epizodu zajedno, ali neće se predati seti zbog kraja već se potruditi da to bude jedno veselo i slavljeničko veče koje će obeležiti fantastičan uspeh serije. Mnogi od glumaca će nam tako zapevati uz poznate melodije iz serije, a biće i gostiju iz sveta muzike koji će se priključiti glumcima u nastupu.

Nakon poslednje epizode, vraćamo se u studio da bismo saznali i otkrili sve što publiku zanima u vezi sa njihovim miljenicima, šta su glumci sve dobili kroz uloge koje su tumačali tri sezone, da li su im se likovi uvukli pod kožu, kakvi su planovi posle “Istina i laži”, nadaju li se sličnom projektu i uspehu. Videćemo i kako će se pojedinci snaći u posebnim zadacima koje voditelji pripremaju za njih. Noć rastanka, ali i istina, red muzike, priče i najboljeg provoda sa ekipom serije koja je obeležila i osvežila domaći serijski program.

Foto Prva