Naslovna NE PROPUSTITE Nove serije na kanalu E! - KHLOÉ KARDASHIAN i SCOTT DISICK

Nove serije na kanalu E! – KHLOÉ KARDASHIAN i SCOTT DISICK

Ovo je leto preporoda i renoviranja uz čuvene programe “Nedeljom na kanalu E!” i nove serije.  Uz emitovanje nedeljom uveče na čuvenom kanalu pop kulture, E! donosi smeh, suze i transformacijske priče dok Khloé Kardashian pomaže u inspirisanju ljudi da promene svoje živote, tela i način razmišljanja u trećoj sezoni serijala Revenge Body with Khloé Kardashian(Osvetničko telo sa Khloé Kardashian), a Scott Disick sređuje raskošna imanja u najnovijoj seriji Flip It Like Disick (Izmeni kao Disick).

Treća sezona serijala  Revenge Body with Khloé Kardashian premijerno se emituje  14. jula od 21:00 i predstavlja novu grupu žena i muškaraca koji pokušavaju da nađu snagu da se dokažu, kao i one koji su bili negativne sile u njihovim životima, i da pokažu da su vredni ljubavi i poštovanja.

Vodi ih u tome model, TV lice, majka i autorka New York Times bestselera Strong Looks Better Naked, Khloé Kardashian, u saradnji sa njenom ekipom vrhunskih stručnjaka za zdravlja, lepotu i stil. Pružiće ovim ljudima ohrabrenje koje im treba, pomoć za kojom tragaju, da bi postali bolja verzija sebe, za sebe same. I u ovoj sezoni publika će poći na još jedno emotivno jako putovanje uz učesnike koji bol pretvaraju u snagu, uz psihičku i fizičku transformaciju.  Uz pomoć Khloé i njenih posvećenih trenera, priče učesnika će istaći njihovu borbu, otpore i na kraju iskupljenje. U najnovijoj sezoni vraćaju se treneri slavnih: Ashley BordenCorey CallietSimone De La RueLuke MiltonLatreal MitchellHarley PasternakGunnar Peterson i Nicole Winhoffer, uz nove trenere poznatih: Leyon Azubuike i Autumn Calabrese

Zatim 11. avgusta u 22:00 E! prelazi na nekretnine i luksuzna renoviranja u novoj seriji Flip It like Disick, u kojoj se gledaoci vode u raskošan privatni i poslovni život Scott-a  Disick-a, dok se on bavi svojim ekstravagantnim biznisom, visokobudžetnim uređenjem kuća.

Sve je počelo Disick-ovom strašću za renoviranjem, što je krenulo pre oko pet godina kada je prvi put preuredio svoju prvu investiciju, a serija prati njega i dinamičan i zabavan tim, u kome se nalaze nekada pop pevačica a sada dizajnerka enterijera Willa Ford, Disick-ov najbolji prijatelj Benny Luciano, njihov saradnik teške naravi Miki Moor, Benny-eva supruga i organizator Kozet Luciano i Disick-ova asistentkinja Lindsay Diamond.   Pod vođstvom Disick-a, ova ekipa će imati unikatne projekte uređenja za njegove prijatelje i porodicu, uključujući gostinjske sobe, studije i kuću za igru za njegovu decu u kući njihove majke Kourtney, kao i ambicioznu  transformaciju višemilionskog imanja u Los Anđelesu.

Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest i Larissa A.K. Matsson su izvršni producenti za Revenge Body with Khloé Kardashian, u produkciji  Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions u saradnji sa Lionsgate Television i Ryan Seacrest Productions.  Serija se može pratiti uz  hashtag  #RevengeBody na društvenim mrežama Twitter,InstagramFacebook i YouTube.

Serija Flip It Like Disick snimljena je u produkciji STXtelevision uz Tower 2 Productions i Ryan Seacrest Productions,  gde su Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Lori Gordon, Scott Disick i Kris Jenner izvršni producenti.  Ova serija se može pratiti uz hashtag  #FlipItLikeDisick na mrežama TwitterInstagram i Facebook.

Foto Universal

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 107. epizoda, sreda 8. jul (Prva, 21.10): Aleksa se BUDI IZ KOME, ali IMA AMNEZIJU! Luka ŽELI da UBIJE “BRATA”!

Ako ste mislili da ste u seriji IGRA SUDBINE videli sve što ste mogli, naš odgovor je - niste videli NIŠTA. Sledi...

Gordan Kičić posle filma REALNA PRIČA predstavlja i seriju MAMA I TATA SE IGRAJU RATA! Premijera OVE JESENI na RTS!

Piše Dijana Maksimović Onima kojima se dopalo ostvarenje Gordana Kičića "Realna priča", obradovaće vest da će od jeseni gledati i...

Vuk Kostić – KORIDOR 92 je film o OBILIĆIMA 20. veka!

Glumac Vuk Kostić, uz nezaobilaznog Miloša Bikovića poslednjih godina obeležio je domaći TV program. Uz glavnu rolu inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV...

Drugo ime ljubavi 44. i 45. epizoda – utorak, 7. jul: Ko stoji iza sumnjivih smrti Karlovih žena?

Tamara nailazi na neočekivanu pomoć Irene, koja joj obećava da neće objaviti priču o sumnjivim smrtima Karlovih bivših žena.