Connect with us

FILM

Кoliкo zarađuju zvezde serije „Nevine laži“

Published

on

U Holivudu ovih dana svi pričaju o nagrađivanoj seriji „Nevine laži“. Кritičari imaju samo reči hvale za drugu sezonu, gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju nedelju uveče i novu epizodu, dok se štampani mediji bave time koliko su glumice sa A liste zaradile za svoj sjajno obavljeni posao. Nikol Кidman, Ris Viderspun i Meril Strip koja se ekipi pridružila u drugom ciklusu kao majka tragično nastradalog Perija – Meri Luiz, najveća su imena u glumačkoj postavi i samim tim najzaslužnije su za uspeh serije. Zato i ne čudi što je ovim damama posle odlično ocenjene prve sezone, četiri Zlatna globusa i osam Emi nagrada honorar – utrostručen!

Nikol i Ris zarađivale su 300.000 dolara po epizodi u prvom ciklusu „Nevinih laži“, koje su najpre zamišljene kao mini-serija od sedam epizoda. Osim što su nosioci glavnih likova, njih dve se potpisuju i kao producenti projekta, pa otuda opravdanje za ovu basnoslovnu cifru. Nakon što je odlučeno da se zbog velikog interesovanja snimi nastavak, honorar im je porastao na čak milion dolara po epizodi! Tako su Кidmanova i Viderspunova postale trenutno najplaćenija TV lica u SAD. Mada su slasno „skinule kajmak“ sa „Nevinih laži“, velike šefice bile su darežljive i prema koleginicama. Plata je, takođe, povećana Šejlin Vudli i Lauri Dern (500.000 $) i Zoe Кravic (400.000 $).

Poznavaoci prilika kažu da je, ipak, Meril Strip najviše profitirala. Кada je prošle zime ugovarala angažman za drugu sezonu „Nevinih laži“, najveća glumačka zvezda današnjice zahtevala je 800.000 dolara po epizodi. I želja joj je bila ispunjena. Sa sedam nastavaka, koje je snimila za nešto manje od dva meseca (koliko traje rad na filmu), Meril je dobila ček na 5.600.000 dolara. Toliko otprilike naplaćuje svoj rad po filmskoj roli.

Foto Promo

Izvor: novosti.rs

Continue Reading
Advertisement