Connect with us

SPORT

CRVENA ZVEZDA favorit u revanš meču sa SUDUVOM! Prenos na RTS 1 od 20.45!

Published

on

Posle remija u Litvaniji bez golova, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Suduvu na svom stadionu željni plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica se igra u utorak, od 20.45 na stadionu Rajko Mitić. Direktan prenos obezbeđen je na Prvom programu RTS-a, a komentator utakmice je Nemanja Matić.

Ekipa trenera Vladana Milojevića odligrala je u Litvaniji protiv Suduve prvi takmičaraki meč u novoj sezoni posle priprema u Austriji i ostavila bolji utisak od Suduve, ali je izostala realizacija.

Crvena zvezda je u prvih pola sata utakmice u Marijampoleu stvorila nekoliko dobrih prilika za pogodaka, ali Ben, Boaći i Mirko Ivanić nisu uspevali da savladaju hrvatskog golmana Karduma na golu Suduve.

Naš predstavnik u kvalifikacijama za elitno klupsko takmičenje starog kontinenta biće veliki favorit u revanšu pred svojim navijačima na stadionu Rajko Mitić, ali tu ulogu favorita igrači će morati da potvrde i na terenu.

Suduva je uveliko u punom takmičarskom ritmu, s obzirom na to da su igrači šampiona Litvanije u domaćem prvenstvu odigrali već 17. kola i prvi su na tabeli A lige Litvanije. I pored toga nisu u većem delu prvog susreta uspevali da pariraju našem šampionu. Milojevićev tim je u Beogradu izraziti favorit protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Litvanije, u čijim redovima se u prvom susretu istakao desni bek, Hrvat Svrljuga, potom levi vezni Slavickas i mladi rezervista Golubickas koji je u drugom poluvremenu učestvovao u brzim kontranapadima svog tima.

Litvanci su stvorili dve dobre šanse protiv Zvezde u prvom meču, a najbolju je imao

njihov stoper Kerla koji je posle centaršuta sa desnog krila promašio izglednu šansu.

Continue Reading
Advertisement