DESPOT ZBOG MARIJE DONOSI DRASTIČNU ODLUKU – u 66. epizodi serije “Šifra Despot”

Serija “Šifra Despot“, koja je osvojila srca gledalaca TV Pink, ulazi u završnicu, pa su priče koje je napisao i režirao Radoš Bajić sve uzbudljivije i nagoveštavaju srećan kraj. Ali, da li će tako i biti, ostaje nam još četiri epizode da saznamo. Za sada, glavnom junaku Despotu, koji je proslavio glumca Đorđa Markovića, stalnog člana Narodnog pozorišta u Kikindi, sreća počinje da se smeši. Tačnije, lepa Marija (Marija Petronijević) počinje da mu se smeši, što Despotu donosi radost.

No, počnimo od aktuelnijih tema ove 66. epizode pod nazivom „Slađa kafa“, koju gledamo u nedelju, 21. jula od 20 časova, a u kojoj nam se pored glavnih aktera ponovo vraćaju Marijana Mićić u liku Žane, kao i Nebojša Milovanović i Dragan Vujić kao službenici Vojske Srbije.

Haos koji je nastao u domu Despotovića oko stanarskih prava i naloga za iseljenje ne jenjava. Pošto je Života (Radoslav Milenković) umalo ugrozio zdravlje u raspravi sa službenicima, Despot je odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

Ali nije to jedina odluka koju je doneo. Ova druga, doduše, tiče se mnogo prijatnijih tema. Zapravo, tiče se njegove poznanice Marije. Ne bi li joj se približio, Despot rešava da menja čak i životne navike.

Nakon još jedne epizode u kojoj su se Despotovići u svom dvorištu sukobili sa službenicima iz Vojno-stambenog, Despot pokušava da nađe „obilaznicu“ oko problema. U tome će mu pomoći bivši šef, inspektor Bukvić (Igor Đorđević). Pitanje stana se podiže na najviši nivo, ali, kao i obično, neki peh će stati na put rešenju…